Academic Positions Suomi

Aalto-yliopisto, Suomi

Professor of Practice: Sulautetut järjestelmät lääketieteellisessä teknologiassa

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopisto sähkötekniikan ja automaation laitoksella on avoinna

PROFESSOR OF PRACTICE: SULAUTETUT JÄRJESTELMÄT LÄÄKETIETEELLISESSÄ TEKNOLOGIASSA

Etsimme asiantuntijoita translationaaliseen sulautettujen järjestelmien tutkimukseen biolääketieteessä. Sulautettujen järjestelmien tutkimus ja opetus erityisesti biolääketieteen sovelluksissa sisältää uusia menetelmiä ja tekniikoita, joilla voidaan ratkaista terveydenhuollon suuria haasteita. Mikroteknologiat, uudet materiaalit ja ICT mahdollistavat uusia ratkaisuja, joilla voidaan parantaa hoidon laatua ja joilla on potentiaalia ennaltaehkäisevien palvelujen sekä kuntoutuksen kehittämiseen. Translationaalista tutkimusta varten laitos on perustanut Health Factoryn, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä tärkeimpien terveydenhuollon organisaatioiden kanssa Suomessa ja ulkomailla.

Nykyisiä tutkimusaiheita ovat lääketieteellisen kuvantamisen uudet sovellukset ja menetelmät ja kehittynyt data-analyysi, sähkömagneettisten vuorovaikutusten mallintaminen ihmisen kehossa, sydän- ja neurologinen diagnostiikka ja keinot kuntoutukseen, mikrosysteemitekniikka ja avustava robotiikka. Suuren tieteellisen vaikuttavuuden lisäksi tavoitteena on myös tuottaa uusia innovaatioita. Yhteiskunnan ja lääketieteellisen teknologian alan yritysten kanssa on luotu vahva ekosysteemi esimerkiksi perustamalla Aalto Health Platform ja Health Capital Helsinki -hankkeet. Hakijoilta edellytetään tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta.

Hakijoilta edellytetään tohtorin tutkintoa soveltuvalta alalta. Professor of Practice -hakijoiden arvioinnissa otamme huomioon hakijan kokemuksen elinkeinoelämän tai julkisen sektorin asiantuntija- ja johtotehtävistä.

Hakuaika päättyy 31.3.2017.

Lisätietoja Aallon Professor of Practice –järjestelmästä: http://www.aalto.fi/fi/about/careers/other_academic_positions/

Sähkötekniikan ja automaation laitos

Sähkötekniikan ja automaation laitos (EEA) on ekosysteemi, jossa eri alojen tieteentekijät ja insinöörit toimivat yhdessä yli perinteisten rajojen ja ratkovat haastavia tieteellisiä ja teknologisia ongelmia sekä tuottavat erinomaista opetusta ja hyvinvointia yhteiskunnalle. Laitoksen tutkimus on jaettu neljään fokusalueeseen: sähköjärjestelmät ja konversio; säätö, robotiikka ja automaatio; hyvinvointi ja älykäs elinympäristö; teollisuuselektroniikka ja informatiikka. Poikkitieteellisyyden vuoksi laitoksen kumppaniverkosto kattaa laajan osan suomalaista ja kansainvälistä teollisuutta energiasektorista valmistavaan teollisuuteen; verkostoon kuuluu useita konevalmistajia, lääketieteellistä teollisuutta, kaupunkeja, julkisia organisaatioita ja palveluntuottajia. Tutkimustulosten hyödyntämiseksi laitoksen alueilta on myös syntynyt useita aloittavia yrityksiä. (http://eea.aalto.fi/fi/)

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lisätietoja paikasta sekä tarkemmat vaatimukset ja hakuohjeet englanninkielisestä ilmoituksesta: http://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/1185/

Lisätietoja antavat professori Jorma Kyyrä, jorma.kyyra(at)aalto.fi ja hakemusteknisissä asioissa HR-koordinaattori Jaana Hänninen, jaana.hanninen(at)aalto.fi.

Aalto University

Haluamme olla rohkea suunnannäyttäjä, joka osallistuu sekä suomalaisen yhteiskunnan että kansainvälisen akateemisen yhteisön ennakkoluulottomaan ja luovaan kehittämiseen.

Tarkempia tietoja hausta

Julkaisupäivämäärä:
2017-02-06
Viimeinen hakupäivä
2017-03-31

Hae tehtävää

Muistathan mainita Academic Positionsin hakiessasi tehtävää – kiitos!

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Hae lisää työpaikkoja

Tieteenalat:
, , , ,
Tehtävien tyypit
Uusi haku