Academic Positions Suomi

Tampereen teknillinen yliopisto (TTY), Suomi

Tenure track, Wireless Communications

Tampereen teknillisenä yliopistona (TTY) toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani. Monilla TTY:n tutkimus- ja koulutusaloilla on keskeinen rooli globaalien haasteiden ratkaisemisessa. Kansainvälisyys on osa kaikkea TTY:n toimintaa. Tule kehittymään huippuosaajien joukkoon!

Elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laboratorio (ELT) on osa tieto- ja sähkötekniikan tiedekuntaa, ja sen tutkimuksen ja koulutuksen painopistealueita ovat sulautetut verkottuneet järjestelmät, uudet elektroniikan valmistusmenetelmät, suurtaajuuselektroniikka, tiedonsiirtotekniikat ja tietoliikenneverkot. Laboratorion tutkimusryhmillä on aktiiviset yhteydet alan teollisuuteen, ja tutkimuksella ja koulutuksella pyritään läheisesti vastaamaan elinkeinoelämän tarpeisiin. Laboratorion vahvuuksia ovat myös laajat ja laadukkaat kansainväliset tutkimusyhteistyöverkostot sekä tieteellisesti korkeatasoiset tutkimushankkeet.

Laboratoriossamme työskentelee 7 professoria, 3 tenure trackia ja noin 80 muuta opetus- ja tutkimushenkilöstöä.

Tehtäväkuvaus:    

Tieto- ja sähkötekniikan tiedekunnassa, elektroniikan ja tietoliikennetekniikan laboratoriossa on avoinna tenure track -tehtävä tietoliikennetekniikan (Wireless Communications) alalla. Myös muut soveltuvat alat huomioidaan.

Tehtävä täytetään tenure track -menettelyllä Assistant Professor (1. vaihe) tai Assistant Professor (2. vaihe) -tasolle.

Tampereen teknillisen yliopiston tenure track -menettely on moniportainen urajärjestelmä, joka täydentää yliopiston neliportaista tutkijanuramallia. Tenure track -menettely tarjoaa rekrytoitavalle henkilölle selkeän urapolun edetä kyseisen tieteenalan toistaiseksi voimassa olevaan professorin tehtävään ja mahdollisuuden sitoutua kokonaisvaltaisesti tutkimus- ja opetustyöhön sekä kyseisen tieteenalan edistämiseen.

Hakuohjeet:    

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan sekä tarkemmat ohjeet hakemuksen jättämiseen osoitteessa www.tut.fi/openpositions. Tehtävän nimike on Tenure track in Wireless Communications.

Hakuaika päättyy 26.1.2017.

Lisätietoja TTY:n tenure track -urapolusta ja hakemuksen liitteistä.

Tampere University of Technology (TUT)

TTY toimiva TTY-säätiö on noin 2000 työntekijän ja yli 10 000 opiskelijan aktiivinen tiedeyhteisö ja haluttu tutkimusmaailman ja elinkeinoelämän kumppani.

Tarkempia tietoja hausta

Julkaisupäivämäärä:
2016-12-12
Viimeinen hakupäivä
2017-01-26

Hae tehtävää

Muistathan mainita Academic Positionsin hakiessasi tehtävää – kiitos!

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta