Academic Positions Suomi

Tietoa meistä

ex_pic_artikelsidaAkateeminen uraverkosto

Tarjoamme työnhakijoille laajan valikoiman akateemisiin ja tieteellisiin organisaatioihin sijoittuvia työpaikkoja, erityisesti tieteen ja tutkimuksen saralta.

Academic Positions tarjoaa mahdollisuuden etsiä ja rekisteröityä vastaanottamaan päivityksiä uramahdollisuuksista yli 550 eri tieteenalalta.

Job alert picturePaikkavahti

Academic Positions lähettää sinulle ilmoituksia haluamistasi, profiiliisi sopivista uusista uramahdollisuuksista. Paikkavahti-palvelumme varmistaa, ettet jää paitsi sinulle sopivista uramahdollisuuksista. Rekisteröityminen vie vain hetken.

Erikoistunut akateemisiin ja tieteellisiin työuriin

Yli 1000 yliopistoa ja tutkimuslaitosta käyttää säännöllisesti Academic Positions-verkostoa Euroopan parhaiden akateemisesti koulutettujen henkilöiden, tieteilijöiden, insinöörien ja tutkijoiden tavoittamiseen. Me tarjoamme erinomaisen kokemuksemme ja ymmärryksemme akateemisten ja tieteellisten alojen parissa Pohjois- ja Keski-Euroopassa.

Kasvava verkosto

Academic Positions on tällä hetkellä nopeimmin kasvava akateeminen uraverkosto Euroopassa. Saat lisätietoja tutustumalla verkostoomme.

Haluatko rekrytoida?

Saat lisätietoja verkostostamme ja mainosratkaisuistamme tutustumalla Työnantajille-osioon.

Tietoa meistä