Academic Positions Suomi

Työnantajille

iStock_000000394657Medium_2 copyHaluatko rekrytoida Euroopan parhaita työnhakijoita?

Academic Positions tekee sopivien ehdokkaiden hausta yksinkertaisempaa tarjoamalla räätälöityjä mainosratkaisuja kansallisilla tai kansainvälisillä markkinoilla. Yhä useammat yliopistot ja tutkimuslaitokset kääntyvät säännöllisesti puoleemme hyödyntääkseen verkostoamme rekrytointiprosessinsa vakinaisena osana.

Tarjoamme työnhakijoille mahdollisuuden etsiä uramahdollisuuksia yli 550 eri tieteenalalta. Näin varmistamme, että tavoitat relevantit hakijat haluamiltasi tieteenaloilta.

GraduateJohtava akateeminen uraverkosto

Tarjoamme työnhakijoille laajan valikoiman uramahdollisuuksia, akateemisista tehtävistä tiede- ja tutkimustehtäviin. Lue lisätietoja verkostostamme.

 

 

Thumb4Erikoistunut korkeamman asteen koulutuksen työuriin

Yli 1000 yliopistoa ja tutkimuslaitosta käyttää Academic Positions-verkostoa Euroopan parhaiden akateemikoiden, tieteilijöiden, insinöörien ja tutkijoiden rekrytointiin. Verkostomme tarjoaa erityistietoa ja -ymmärrystä korkeamman asteen koulutuksen saralta Pohjois- ja Keski-Euroopassa. Tutustu tilastotietoihimme saadaksesi lisätietoja kävijöistämme, verkostostamme ja aloista, jotka ovat edustettuina verkoston sivuilla.

Räätälöity näkyvyys

Autamme sinua mainostamaan kansallisilla verkkosivuilla tai koko verkostossamme, jotta saat parhaan hyödyn mainosratkaisustasi.

Valitse kohdeyleisö

Kun työpaikkailmoitus on julkaistu verkossa, kohdennetut sähköposti-ilmoitukset lähetetään tietokannassamme oleville Paikkavahti-palvelun relevanteille työnhakijoille. Paikkavahti-ilmoitukset lisäävät huomattavasti asianmukaisten katsojien ja hakijoiden määrää, koska jokaisesta lisätystä työpaikkailmoituksesta lähetetään viesti sopiville ehdokkaille.

Lue lisätietoja mainonnasta ja Paikkavahdista täältä.

Usein mainostettuja tehtäviä

  • Tohtorikoulutettavien (PhD) tehtävät
  • Tutkijatohtorien (postdoc) tehtävät
  • Tutkijoiden/Tutkimusapulaisten tehtävät
  • Yliopistonlehtorin/Yliopisto-opettajan tehtävät
  • Apulaisprofessuurit
  • Professuurit