Your job alert was successfully created.

ME TEEMME TYÖPAIKAN ETSIMISESTÄ SEKÄ REKRYTOINNISTA NOPEAA JA HELPPOA

Academic Positions on kansainvälinen uraverkosto tieteen ja tutkimuksen ammattilaisille. Teemme työnhakemisesta helpompaa tarjoamalla runsaasti työpaikkamahdollisuuksia ja esittelemällä työnantajia kaikkialta maailmasta. Samalla tarjoamme maailman parhaisiin kuuluville tutkimusorganisaatioille mahdollisuuden käyttää laajaa verkostoamme parhaiden työnhakijoiden löytämiseen.
Academic Positions perustettiin vuonna 2009, tarkoituksenaan tuoda tutkijat ja tieteentekijät ympäri maailmaa lähemmäs heitä etsiviä työnantajia.
Julkaisemme vuosittain yli 10 000 työpaikkaa, jotka sijoittuvat yliopistohin ja tutkimusta tekeviin organisaatioihin ympäri maailmaa.
Miljoonittain tutkijoita ja tieteentekijöitä vierailee vuosittain verkostomme sivuilla löytääkseen uusia uramahdollisuuksia.

ARVOMME

Arvostamme Academic Positions -sivustolla palvelua ja laatua. Olemme omistautuneet tarjoamaan korkeimmat laatuvaatimukset täyttäviä palveluita, ja neuvonantajamme pyrkivät läheisiin suhteisiin asiakkaidemme kanssa. Pyrimme aina olemaan mahdollisimman edistyksellisiä ja innovatiivisia tarjotaksemme käyttäjillemme parhaan kokemuksen.
HENKILÖKOHTAINEN
INNOVATIIVINEN OMISTAUTUNUT
LUJATAHTOINEN

SOSIAALINEN MEDIA

Tuhannet käyttäjät seuraavat meitä päivittäin sosiaalisen median kautta saadakseen tietoa avoimista työpaikoista ja työnantajista.
Facebook
Tykkää meistä Facebookissa saadaksesi päivittäistä tietoa työpaikoista, uramahdollisuuksista ja muista tapahtumista.
LinkedIn
Seuraa meitä LinkedInin puolella saadaksesi tietoa uramahdollisuuksista ja avoimista työpaikoista.
Instagram
Seuraa meitä Instagramissa oppiaksesi tuntemaan tuleva työnantajasi ja löytääksesi inspiraatiota.
Twitter
Seuraa meitä Twitterissä saadaksesi päivittäistä tietoa uusimmista uramahdollisuuksista tieteen ja tutkimuksen aloilla.