Aalto-yliopisto
Osa-aikainen tutkimusapulainen (mikrosysteemiteknologian tutkimusryhmä)
Aalto-yliopisto
Haluamme olla rohkea suunnannäyttäjä, joka osallistuu sekä suomalaisen yhteiskunnan että kansainvälisen akateemisen yhteisön ennakkoluulottomaan ja luovaan kehittämiseen.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 23 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä marraskuuta 24
Sijainti: Espoo, Suomi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Osa-aikainen tutkimusapulainen (mikrosysteemiteknologian tutkimusryhmä)

Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli 400 professoria. Kampuksemme sijaitsevat Espoossa ja Helsingissä.

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulussa, mikroteknologian tutkimusryhmässä on avoinna

Osa-aikaisen tutkimusapulaisen paikka

Oletko kiinnostunut teknologiaa ja lääketiedettä innovatiivisesti yhdistävästä tutkimustyöstä? Oletko nopea oppimaan uutta ja kätevä käsistäsi? Aalto-yliopiston sähkötekniikan ja automaation laitoksella on avoinna osa-aikaisen tutkimusapulaisen paikka mikrosysteemiteknologian tutkimusryhmässä Otaniemen Micronovassa. Teemme tutkimusta vahvojen kipulääkkeiden (opioidien) sähkökemiallisesta havaitsemisesta erilaisista biologisista näytteistä, kuten veriplasmasta ja kokoverestä.

Tutkimusapulaisen työhön kuuluisivat erilaiset avustavat tehtävät, kuten materiaalinäytteiden valmistaminen, mahdollisen taustatiedon hakeminen sekä yksinkertaisten mittausten tekeminen. Odotamme työntekijältä innostunutta asennetta, huolellisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Kokemus sähkökemiasta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen.

Tehtävä on tarkoitettu perusopiskelijoille. Tehtävä on osa-aikainen noin 14 tuntia/viikko, osa-aikaisuusprosentti 38%. Palkka määräytyy opintopistekertymän mukaan.

Lähetä hakemuksesi sähköisesti linkin 'Hae tätä paikkaa' kautta viimeistään 24.11.2017 mennessä. Hakemuksessa tulee olla hakukirje, CV, mahdolliset tutkintotodistukset sekä opintorekisteriote yhtenä pdf-tiedostona.

Lisätietoja antaa professori Tomi Laurila, tomi.laurila@aalto.fi.

Aallon arvot todeksi 

Eettisesti toimivana yhteisönä Aalto-yliopisto haluaa varmistaa, että sen tutkimus, koulutus ja opetus vastaavat korkeita kansainvälisiä laatuvaatimuksia. Odotamme jokaiselta yhteisömme jäseneltä Aallon arvojen kunnioittamista, rehellisyyttä ja oikeudenmukaisuutta kaikessa toiminnassa ja käyttäytymisessä muita kohtaan. Jokainen Aalto-yhteisön jäsen on sitoutunut noudattamaan Aallon arvoja täsmentäviä Aalto-yliopiston eettisiä toimintaperiaatteita.

Lue lisää
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan

45 TÄMÄN TYÖNANTAJAN TYÖPAIKAT

Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
Sijainti: Espoo, Suomi | Hakuaika päättyy marraskuuta 30
Tutkijatohtori - suprajohtavat kvanttipiirit
Kattava toimenkuva ja hakuohjeet löytyvät englanninkielisestä hakuilmoituksesta:  http://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/1591/  
Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
Sijainti: Espoo, Suomi | Hakuaika päättyy joulukuuta 15
Tutkijatohtori (Deep Reinforcement Learning for Robotics)
Aalto-yliopisto on rohkeiden ajattelijoiden yhteisö, jossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Tunnistamme ja ratkaisemme yhteiskunnan suuria haasteita ja rakennamme innovatiivista tulevaisuutta. Yliopistossa on kuusi korkeakoulua, lähes 20 000 opiskelijaa ja yli...
Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
Sijainti: Espoo, Suomi | Hakuaika päättyy marraskuuta 30
Research Fellow - suprajohtavat kvanttibitit (kubitit)
Kattava toimenkuva ja hakuohjeet löytävät englannikielisestä hakuilmoituksesta: http://www.aalto.fi/en/about/careers/jobs/view/1593/
Aalto-yliopisto
Aalto-yliopisto
Sijainti: Espoo, Suomi | Hakuaika päättyy joulukuuta 15
Tohtorikoulutettava - nano- and mikroteknologia
ERC Consolidator grant tarjoaa rahoituksen tohtorikoulutettavalle nano- ja mikroteknologiassa Aalto-yliopistossa Espoossa.  (Prof. Robin Ras, http://physics.aalto.fi/smw ). Hakijalta edellytämme: Tutkimusta superhydrophobisten pintojen valmistuksesta...

SAMANLAISIA TEHTÄVIÄ

Research Assistant (MSc Thesis), Image and Signal Processing of Single-Cell Biology Data
Tampere University of Technology (TUT)
Julkaistu 10 päivää sitten
Research Assistant (MSc thesis worker – Surface energy patterning for printed electronics)
Tampere University of Technology (TUT)
Julkaistu 17 päivää sitten