LUT University

Tutkijaopettaja, kvantitatiiviset metodit

2023-10-15 (Europe/Helsinki)
Save job

Tietoja työnantajasta

LUT University has been a pioneering scientific university, bringing together the fields of science and business since 1969.

Käy työnantajan sivulla

LUT-yliopiston insinööritieteiden tiedekunta hakee tutkijaopettajaa yhteiskuntatieteiden kvantitatiivisten metodien opettamiseen. 

Tehtävä sijoittuu yhteiskuntatieteiden osastolle, jossa olemme aloittaneet yhteiskuntatieteiden kandidaattien koulutuksen syksyllä 2023. Maisteriohjelmat alkavat syksyllä 2024. 

Työssäsi vastaat yhteiskunta- ja viestintätieteiden maisteri- ja kandiohjelmien kvantitatiivisten tutkimusmenetelmien opetuksesta ja kehitystyöstä. Muita tehtäviä ovat itsenäinen tutkimustyö, julkaiseminen korkeatasoisilla tieteellisillä foorumeilla ja muuhun opetus- ja kehitystyöhön osallistuminen yhdessä yhteiskuntatieteiden osaston muun opetushenkilöstön kanssa. 

Edellytämme tohtorin tutkintoa, tehtävässä tarvittavaa pedagogista osaamista ja opetustaitoa, näyttöjä korkeatasoisesta tieteellisestä tutkimustyöstä ja julkaisutoiminnasta sekä kykyä johtaa tutkimusryhmää ja hankkia tutkimusrahoitusta.

Tehtävä edellyttää lisäksi kokemusta erityisesti kvantitatiivisten menetelmien käytöstä ja opetuksesta yhteiskuntatieteissä. Katsomme eduksi monipuoliset näytöt yhteiskuntatieteellisten kvantitatiivisten aineistojen (mm. poikkileikkaus- ja pitkittäiskyselyaineistot) keräämisestä ja analysoimisesta (mm. monimuuttujamenetelmät) sekä näiden taitojen opettamisesta. Arvostamme tutkinto-ohjelmiemme digitalisaation ja kestävyyden teemoihin sijoittuvia tutkimusnäyttöjä.

Odotamme sinulta motivaatiota edistää yhteiskuntatieteellistä menetelmäopetusta, seurata tieteen kehitystä kvantitatiivisissa tutkimusmenetelmissä ja tukea opiskelijoiden menetelmäosaamista. Tehtävässä tarvitaan monipuolista ja korkeatasoista pedagogista osaamista sekä erinomaista englannin kielen taitoa. Hakijan, joka valitaan kehittämään koulutusohjelmaa, on osattava myös sujuvasti suomea. 

Tarjoamme merkityksellisien työtehtävien lisäksi asiantuntevan työyhteisön sekä joustavat mahdollisuudet yhdistää työ- ja vapaa-aika. Tuemme työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan. 

Tehtävä täytetään neljän vuoden määräajaksi. Yliopistomme non-tenure -uramallin mukaan neljän vuoden määräaikainen tutkijaopettaja voidaan nimittää pysyvään tehtävään ulkoisen vakinaistamisarvioinnin perusteella.

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Työpaikkasi sijaitsee Lappeenrannassa. Palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilökunnan palkkausjärjestelmän mukaisesti. Työsuhteen alussa bruttopalkka on noin 4700–5400 e/kk. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.  

Hakuaika päättyy 15.10. 2023. Jätä hakemuksesi sähköisen järjestelmämme kautta ja liitä siihen seuraavat dokumentit:

  • ansioluettelo (enintään 10 sivua)
  • jäljennös tohtorin tutkintotodistuksestasi; jos alkuperäiset asiakirjat eivät ole englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi, jokaiseen täytyy liittää oikeaksi todistettu käännös suomeksi tai englanniksi
  • täydellinen julkaisuluettelo, johon sisältyy julkaisujen kokonaismäärä Scopus-tietokannassa, viittausten kokonaismäärä, h-indeksi ja Scopus ID; lisäksi voit liittää vastaavat tiedot Google Scholar -profiilista
  • opetusportfolio tai vastaava selvitys opetuksellisista ansioista
  • kuvaus tutkimustyöstä (enintään 3 sivua).

Otamme huomioon ainoastaan rekrytointijärjestelmäämme saapuneet hakemukset. 

Lisätietoja antaa koulutusohjelman vastaava johtaja Hanna-Mari Husu, hanna-mari.husu@lut.fi, puh. 050 302 2145.

Lue lisää yhteiskuntatieteistä täältä.

LUT-yliopisto | Puhdas energia, vesi ja ilma ovat elämän edellytyksiä, joihin me LUT-yliopistossa etsimme ratkaisuja tekniikan, talouden ja yhteiskuntatieteiden osaamisella. Autamme yhteiskuntaa ja yrityksiä uudistumaan kestävästi. Kansainvälisessä tiedeyhteisössämme on lähes 8 000 jäsentä. Kampuksemme sijaitsevat Lappeenrannassa ja Lahdessa. Olemme yksi maailman parhaista yliopistoista ilmastoteoissa. lut.fi

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lut.fi

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Tutkijaopettaja, kvantitatiiviset metodit
Työnantaja
Sijainti
Yliopistonkatu 34 Lappeenranta, Suomi
Julkaistu
2023-09-18
Viimeinen hakupäivä
2023-10-15 23:59 (Europe/Helsinki)
2023-10-15 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Save job

Tietoja työnantajasta

LUT University has been a pioneering scientific university, bringing together the fields of science and business since 1969.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita