Your job alert was successfully created.
Natural Resources Institute Finland (Luke)
Erikoistutkija/Tutkija
Natural Resources Institute Finland (Luke)
We offer our customers research and development services based on our outstanding biological and technological expertise. We use high-quality experimental research environments and extensive data resources.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 8 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä syyskuuta 05
Sijainti: Helsinki, Suomi
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Erikoistutkija/Tutkija

Organisaation esittely

Luonnonvarakeskus (Luke) on noin 1300 hengen tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio. Tehtävämme on tutkimuksen keinoin edistää uusiutuvia luonnonvaroja hyödyntävien yritysten ja elinkeinotoiminnan kestävyyttä, kannattavuutta ja kilpailukykyä. Luonnonvarakeskuksen tavoite on olla merkittävä ja tunnettu biotalouden tutkimusorganisaatio Euroopassa. Lukella on myös viranomaistehtäviä. Toimipaikkaverkostomme kattaa koko Suomen.

Lukelaisena pääset tekemään töitä yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden parissa. Tarjoamme kaikille työntekijöillemme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ja toimia osana asiantuntevaa tiimiä.

Tehtävän kuvaus

Luonnonvarakeskuksen Tilastopalvelut-yksikkö hakee erikoistutkijaa/tutkijaa työsuhteeseen 1.10.2018 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme vastuullista ja kokenutta tutkimusanalytiikan ja tutkimuspalveluiden kehittäjää Biotalouden kannattavuus -ryhmään. Toimit maatalouden talousaineistoja ja myös muita aineistoja hyödyntävissä tutkimushankkeissa sekä Taloustohtori-palvelun analyysialustan kehitystehtävissä. Lisäksi tulet osallistumaan tutkimus- ja kehittämisrahoituksen hakuun. Tehtävässä käytetään erittäin monipuolisesti SAS -ohjelmistoa sekä tilastoanalyyseissä että aineistokäsittelyissä ja erityisesti SAS-makroja hyödyntäen.

Hakijalta odotamme

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi taloustieteestä, maatalousekonomiasta, tilastotieteestä tai muusta vastaavasta työtehtävän suorittamista tukevasta aineesta, vankkaa ja käytännössä osoitettua kokemusta vaativista tilastollisten talousaineistojen analysointiprojekteista, SAS:in ja SAS-makrojen huippuosaamista, erinomaisia tietoteknisiä perustaitoja, erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa, hyvää/tyydyttävää ruotsin kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja. Lisäksi edellytämme kiinnostusta analytiikan ja tutkimuspalveluiden kehittämiseen sekä tutkimuksen rahoitushausta muuttuvissa tutkimusryhmäkokoonpanoissa.

Eduksi lasketaan soveltuva tohtorin tutkinto, maatalouden, liiketaloustieteen ja/tai tilastotieteen tuntemus, kyky toimia kansainvälisessä tutkimusympäristössä, projektityömenetelmien hyvä hallinta sekä muiden tilasto-ohjelmistojen ja ohjelmointikielien hallinta (esim. R, Python, Matlab, SQL).

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen
Työaika:   Virastotyöaika
Tehtävä alkaa:   1.10.2018
tai sopimuksen mukaan


Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   5.9.2018 16:00

ID:   30-362-2018

Sähköiset hakemukset:

Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Luonnonvarakeskuksen kirjaamo
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 
Palkkaus määritetään henkilön valinnan yhteydessä.
Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Arto Latukka
erikoistutkija
029 532 6308
arto.latukka@luke.fi
Elina Tamminen
ryhmäpäällikkö
029 532 6805
elina.tamminen@luke.fi

Toimipiste

Luonnonvarakeskus
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Lisätietoja: Luonnonvarakeskus

Koeaika on 4 kuukautta.

Lue lisää

TILAA TÄMÄN KALTAISIA TYÖPAIKKOJA

CAREER ADVICE

Who wouldn’t want to study or work in the happiest country in the world? Here are the essential steps to move to Finland.

By Academic Positions
Posted May 01, 2018 at 08:00am

In order to guarantee you make a good impression, here are the nine biggest interview mistakes to avoid.

By Academic Positions
Posted Aug 17, 2018 at 08:00am

While a good cover letter makes an explicit connection between how your past experience will help you succeed in the postdoc position, a great cover letter sparks the PI’s interest and ensures they read your CV.

By Academic Positions
Posted Aug 14, 2018 at 08:00am