Natural Resources Institute Finland (Luke)

Tutkimuslakimies (Senior Legal Counsel)

Unspecified
Tallenna suosikiksi

Tietoja työnantajasta

We offer our customers research and development services based on our outstanding biological and technological expertise.

Käy työnantajan sivulla

Luonnonvarakeskus (Luke) on tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, joka työskentelee luonnonvarojen kestävän käytön ja biotalouden edistämiseksi. Tarjoamme tutkittuun tietoon perustuvia ratkaisuja ja palveluita asiakkaillemme. Tutkimustulokset ja palvelut tuottavat lisäarvoa, kestävyyttä ja kilpailukykyä uusiutuviin luonnonvaroihin perustuvalle elinkeinotoiminnalle ja tukevat yhteiskunnan päätöksentekoa. Toimimme laajoissa kansainvälisissä yhteistyöverkostoissa ja tavoitteenamme on tulla yhdeksi Euroopan merkittävimmistä biotalouden osaajista. Lukella on myös viranomaistehtäviä.
Lukelaisia yhdistää ystävällisyys, myötäinto, uteliaisuus ja halu vaikuttaa maailmaan siten, että jätämme sen hyvässä kunnossa tuleville sukupolville. Tältä pohjalta rakennamme yhdessä hyväntuulista ja kunnioittavaa kulttuuria, jossa jokaisen työtä arvostetaan. Meillä pääset tekemään mielekästä ja monipuolista työtä ja haastamaan itseäsi ammatillisesti. Voit vaikuttaa työtehtäviisi ja saat vapautta suunnitella työsi ottaen huomioon projektin tavoitteet. Joustavuus ja vastuu kulkevat meillä käsi kädessä, ja rohkaisemmekin työntekoon Suomessa sieltä, mistä se parhaiten sujuu työtehtävien niin mahdollistaessa. Luke tarjoaa monitieteisen kansainvälisen tutkimusympäristön, johon kuuluvat ajanmukaiset toimistotilat ja tutkimusinfrastruktuurit sekä hyvin varustetut laboratoriot ja koetoiminta-asemat.

Tehtävän kuvaus

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen tutkimuslakimiestä (Senior Legal Counsel) 1.5.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan.
Luonnonvarakeskuksen lakitiimi on innostava työyhteisö, jossa jokainen hoitaa tehtäviään läheisessä yhteistyössä yksiköiden ja palveluryhmien kanssa. Nyt haettavan lakimiehen tehtäväkokonaisuudet painottuvat erityisesti sopimusoikeuteen. Toimit ko. osa-alueella oikeudellisena tukena sidosryhmien kanssa, pääset käyttämään juridista osaamistasi ja neuvottelutaitojasi laaja-alaisesti sekä osallistumaan erilaisiin strategisiin hankkeisiin ja kehittämään prosesseja. Sinulle ovat tuttuja niin erilaiset tutkimussopimukset ja niihin liittyvät rahoituskuviot niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin sekä tutkimusetiikka.
Työskentelypaikkasi voi olla sopimuksen mukaan joko Helsingissä tai Turussa.

Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Hakijalta odotamme

Edellytämme sinulta ylempää oikeustieteellistä tutkintoa (OTK/OTM) ja mielellään vähintään viiden (5) vuoden kokemusta edellä mainituista juristin tehtävistä joko julkiselta sektorilta ja/tai asianajotoimistosta. Erityisesti kokemus yliopistomaailmasta ja/tai tutkimuslaitoksesta katsotaan eduksi. Hankintalainsäädäntöön, julkisuuslainsäädäntöön sekä tietosuojaan liittyvän osaamisen katsomme eduksi.
Sinulla on myös tiimiimme sopiva energinen ja iloinen asenne sekä Luken arvoja tukeva rohkea, yhteistyökykyinen ja ratkaisukeskeinen työtapa. Innostut haasteista ja erilaisten prosessien ja mallien kehittämisestä, ja olet tottunut itseohjautuvaan työskentelytapaan. Lisäksi pidät toimimisesta erilaisten ihmisten kanssa vuorovaikutuksessa, ja käytät työssäsi sujuvasti suomen ja englannin kieltä.

Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Vakinainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.5.2022tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   21.3.2022 16:00

ID:   30-129-2022

Sähköiset hakemukset:

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Luonnonvarakeskuksen kirjaamo
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki

Liitäthän hakemukseesi CV:n ja hakemuskirjeen.

Palkkaukseen liittyvät tiedot

 Tehtävä sijoittuu Luonnonvarakeskuksen palkkausjärjestelmän vaativuustasolle 11-12. Tehtäväkohtaisen palkanosan lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoritukseen perustuva palkanosa, joka voi olla enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uuden työntekijän henkilökohtainen palkanosa on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen tyypillisesti 15-20 %. Hakija voi esittää myös oman palkkatoivomuksensa.

Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1
 

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä

Annakaisa KoskimäkiJohtava lakimies, tavoitettavissa 10.3. klo 15-15.30 ja 16.3. klo 16-16.30puh. 029 532 2398annakaisa.koskimaki@luke.fi

Työpaikan tiedot

Luonnonvarakeskus
Latokartanonkaari 9
00790 Helsinki

tai

Luonnonvarakeskus
Itäinen pitkäkatu 4 A 7 krs
20520 Turku

Muut tehtävään liittyvät tiedot

Lisätietoja: Luonnonvarakeskus (Luke)

Koeaika on 4 kuukautta.

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Tutkimuslakimies (Senior Legal Counsel)
Sijainti
Latokartanonkaari 9 Helsinki, Suomi
Julkaistu
2022-03-03
Viimeinen hakupäivä
Unspecified
Työpaikan tyyppi
Tallenna suosikiksi

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

We offer our customers research and development services based on our outstanding biological and technological expertise.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita