Tampere University

Väitöskirjatutkija (hallintotieteet, kauppatieteet, politiikan tutkimus), 6 tehtävää

2024-10-31 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat korkeakouluyhteisön, joka uskoo ihmiseen ja tieteeseen. Tekniikan, terveyden ja yhteiskunnan huippuosaajat muuttavat maailmaa Suomen toiseksi suurimmassa monitieteisessä ja innostavassa tutkimus- ja oppimisympäristössä.

Johtamisen ja talouden tiedekunnassa tehdään korkeatasoista, monitieteistä ja kansainvälistä tutkimusta ja annetaan opetusta hallintotieteiden, kauppatieteiden, politiikan tutkimuksen, tietojohtamisen ja tuotantotalouden tutkimusaloilla. Tiedekunnan muodostaa laaja-alainen tiedeyhteisö, johon kuuluu noin 3500 opiskelijaa ja yli 300 henkilökunnan edustajaa.

Hallintotieteiden, kauppatieteiden ja politiikan tutkimuksen tohtoriohjelmassa koulutetaan hallintotieteiden, kauppatieteiden ja yhteiskuntatieteiden tohtoreita. Tohtoriohjelmassa on avoinna väitöskirjatutkijan rahoitettuja tehtäviä.

Tehtävänkuvaus

Väitöskirjatutkijan tehtävänä on:

  • suorittaa tohtorin tutkinto Tampereen yliopistossa hallintotieteiden, kauppatieteiden ja politiikan tutkimuksen tohtoriohjelmassa sekä
  • osallistua lisäksi opetustoimintaan ja muihin määriteltyihin tehtäviin.

Edellytykset

Tehtävään valittavalta edellytämme

  • ylempää korkeakoulututkintoa,
  • hyväksyttyä opinto- ja tutkimussuunnitelmaa sekä
  • ennen työsuhteen alkamista myönnettyä jatko-opinto-oikeutta hallintotieteiden, kauppatieteiden ja politiikan tutkimuksen tohtoriohjelmaan.

Valinnan perusteena on hakijan tieteellinen lupaavuus, jota arvioidaan esitetyn tutkimus- ja opintosuunnitelman sekä aiemmissa opinnoissa osoitetun menestyksen perusteella. Näytöt väitöskirjatyön etenemisestä ja/tai tieteellisestä julkaisemista ovat eduksi.

Tehtävää täytettäessä otetaan huomioon myös hakijan aikaisempi päätoimiseen väitöskirjatyöskentelyyn saama rahoitus. Etusijalla ovat ne hakijat, jotka ennen hakuajan päättymistä eivät ole saaneet päätoimista työskentelyä mahdollistavaa rahoitusta neljää vuotta.

Hakijalla on ennen hakemuksen jättämistä oltava ohjaussuhde yksikköön, jonka alaan väitöskirja kuuluu.

Tarjoamme

Tehtävä täytetään 1.1.2025 alkaen ja määräaikaisesti 1–3 vuoden ajalle. Työsuhteen kesto määräytyy väitöskirjatyön vaiheen perusteella. Tehtävässä on työehtosopimuksen mukainen koeaika.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on 2–4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Tehtävästä saatu ansio kasvaa palkkausmallin mukaisesti väitöskirjatyön edetessä.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä aktiivisessa ja innovatiivisessa työyhteisössä. Henkilöstöetuihimme kuuluu muun muassa joustavat työskentelymahdollisuudet, edulliset kampusravintolat kaikilla kampuksille sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy 31.10.2024 klo 23.59.

Liitä hakemukseesi (yhtenä pdf-tiedostona):

  • ansioluettelo Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ansioluettelomallin mukaisesti, sisältäen tiedon siitä, milloin opinto-oikeus tohtoriopintoihin on saatu
  • julkaisuluettelo Suomen Akatemian ohjeiden mukaisesti
  • tutkimus- ja opintosuunnitelma, joka sisältää väitöskirjatyön aikataulun
  • tarkka selvitys väitöskirjatutkimusta varten aiemmin saaduista apurahoista tai selvitys aiemmasta työsuhteesta valtakunnallisessa tutkijakoulussa tai vastaavassa
  • ohjaajan/ohjaajien yhteystiedot mahdollisia lisätietoja varten

Lisätietoja

Professori Eija Vinnari, tohtoriohjelmavastaava, eija.vinnari@tuni.fi

Hakuprosessiin liittyen:

HR-asiantuntija Minni Forss, minni.forss@tuni.fi

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Väitöskirjatutkija (hallintotieteet, kauppatieteet, politiikan tutkimus), 6 tehtävää
Työnantaja
Sijainti
Kalevantie 4 Tampere, Suomi
Julkaistu
2024-10-09
Viimeinen hakupäivä
2024-10-31 23:59 (Europe/Helsinki)
2024-10-31 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
“You Can Think Big Here” Tampere University 4 min arvioitu lukuaika
...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Making Connections in the Heart of Europe Maastricht University 4 min arvioitu lukuaika
...
Giving Back to the Leaders of Tomorrow Hochschule Reutlingen 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita