Tampere University

Väitöskirjatutkija (Monitieteinen sosiaalipalvelujen tohtoripilotti, DocSoc360°), 6 tehtävää

2024-05-17 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi  

--Scroll down for English text--

Monitieteinen sosiaalipalvelujen tohtoripilotti (DocSoc360°) hakee väitöskirjatutkijoita.

Tehtävänkuvaus  

Monitieteinen sosiaalipalvelujen tohtoripilotti (DocSoc360°) etsii kuutta väitöskirjatutkijaa, joiden tohtoriopinnot sijoittuvat sosiaalityön, sosiaalioikeuden, terveystieteiden, psykologian, logopedian tai viestinnän aloille. Lisätietoja tutkijakoulusta.

Väitöskirjatutkijan tehtävänä on suorittaa tohtorin tutkinto Tampereen yliopistossa. Työsuhde on kokoaikainen ja edellyttää työskentelyä Tampereella kolmen vuoden ajan, jona aikana tohtorintutkinnon odotetaan valmistuvan.  

Edellytykset 

Väitöskirjatutkijan tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, jonka tulee olla suoritettuna viimeistään 15.9.2024 mennessä sekä tutkinnon suorittamisen yhteydessä tai muutoin osoitettua kykyä ja motivaatiota tohtorintutkinnon suorittamiseen. Varaudu todistamaan ansiosi pyydettäessä. 

Väitöskirjatutkijalla on oltava tai hänen tulee hakea oikeutta suorittaa tohtorintutkinto Tampereen yliopistossa jossain yllä mainituissa oppiaineissa. Opinto-oikeus tohtoriopintoihin tulee saada työsuhteen koeajan aikana. Tutustuthan erikseen ohjeisiin, miten haetaan tohtorikoulutukseen. Jos sinulla on jo opinto-oikeus tohtoriopintoihin Tampereen yliopistossa, sen tulee olla myönnetty 1.11.2023 tai tämän jälkeen, jotta olet hakukelpoinen tähän hakuun. 

Tehtävä edellyttää kokoaikaista työskentelyä Tampereella työsuhteen ajan. Valittavalla hakijalla tulee olla tarvittavat luvat työskentelyyn Suomessa. 

Tehtävä edellyttää hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen ja englannin kielen taitoa. 

Väitöskirjatutkimusten tulee liittyä ainakin yhteen seuraavista tutkimusalueista: 

  1. moniammatillinen työ sosiaali- ja terveyspalvelujärjestelmässä sekä ammattien että organisaatioiden työnjaon ja vuorovaikutuksen näkökulmista 
  2. erityisen tuen tarpeessa olevien kansalaisten kohtaaminen 
  3. sosiaalipalvelujen saavutettavuus ja vaikuttavuus

Näillä alueilla on tutkimushankkeita Tampereen yliopistossa, joihin väitöskirjatutkijat ensisijaisesti kiinnittyvät ja joissa kerättyjä aineistoja he voivat erikseen sovittavalla tavalla käyttää.  
 
Meille tärkeitä arvoja ovat avoimuus, kriittisyys, moninaisuus, oppijalähtöisyys, rohkeus, sivistys ja vastuullisuus. Toivommekin, että voit osaltasi sitoutua näihin arvoihin ja edistät niiden mukaista toimintaa omassa tehtävässäsi.

Valintakriteerit  

Valinnan perusteena on väitöskirjasuunnitelman sijoittuminen johonkin tai joihinkin edellä mainituista tutkimusalueista sekä hakijan tieteellinen lupaavuus, jota arvioidaan alustavan tutkimussuunnitelman ja aikaisemmissa opinnoissa osoitetun akateemisen menestyksen perusteella. 

Tarjoamme  

Väitöskirjatutkijan määräaikainen tehtävä kestää 3 vuotta. Työ alkaa 1.1.2025. Tehtävässä on 6 kk koeaika.  

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Väitöskirjatutkijan tehtävä sijoittuu vaativuustasoille 2–4. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen työstä suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Aloittelevan väitöskirjatutkijan tyypillinen palkka on n. 2600–2900 € /kk, ja se nousee kokemuksen ja opintojen edistymisen mukaan. 

Kutsumme sinut osaksi energistä, aktiivista ja aidosti kansainvälistä tutkimusyhteisöä. Arvostamme poikkitieteellisyyttä, sillä se tarjoaa mahdollisuuden kasvattaa tutkimusverkostoa ja avaa mahdollisuuksia uusille näkökulmille ja ajatuksille, joilla voi ratkoa monimutkaisia tutkimuskysymyksiä ja siten saavuttaa uraauurtavia tutkimustuloksia. Olemme sitoutuneet korkeatasoiseen tieteelliseen tutkimukseen ja erinomaiseen tohtorikoulutukseen. 

Henkilöstöetuihimme kuuluu mm. joustavat työskentelymahdollisuudet, monipuolinen tutkimusinfrastruktuuri, nykyaikaiset ja viihtyisät tilat kampuksillamme, hyvät työterveyspalvelut, edulliset kampusravintolat sekä kahvilapalvelut kaikilla kampuksillamme sekä henkilöstön kulttuuri- ja liikuntaharrastusten tukeminen. Lue lisää työskentelystä meillä työnantajasivuiltamme. 

Hakuohjeet  

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy perjantaina 17.5.2024 klo 23.59. Kirjoita hakemuksesi suomeksi tai englanniksi ja liitä pyydetyt liitteet hakemuksellesi PDF-muodossa. 

Liitäthän hakemukseesi vain seuraavat liitteet:  

  • Saatekirje, jossa kerrot miksi haet tehtävää ja esittelet sinua kiinnostavan tutkimusalueen tai tutkimusalueet (enintään 2 sivua)  
  • Ansioluettelo Tutkimuseettisen neuvottelukunnan (TENK) ansioluettelomallin mukaisesti (sisältäen tiedot kahdesta suosittelijasta). 
  • Alustava tutkimussuunnitelma (enintään 6 sivua lähteineen) ja jatko-opintojen aikataulusuunnitelma 
  • Jos sinulla on jo jatko-opinto-oikeus, liitä mukaan opintosuunnitelma 
  • Mahdollinen julkaisuluettelo osana ansioluetteloa 
  • Kopio viimeisimmästä korkeakoulututkinnosta sisältäen opintosuoritusrekisteriotteen (suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi) tai opintosuoritusrekisteriote, jos sinulla ei vielä ole korkeakoulututkintoa 

Lisätietoja:  

Professori Kirsi Juhila, kirsi.juhila(at)tuni.fi, puh +358 50 338 3925 

Professori Katja Kuusisto, katja.kuusisto(at)tuni.fi, puh, +358 40 190 9846 

Tenure track -professori Leena Mikkola, leena.mikkola(at)tuni.fi, puh. +358 50 3363666 

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Väitöskirjatutkija (Monitieteinen sosiaalipalvelujen tohtoripilotti, DocSoc360°), 6 tehtävää
Työnantaja
Sijainti
Kalevantie 4 Tampere, Suomi
Julkaistu
2024-04-22
Viimeinen hakupäivä
2024-05-17 23:59 (Europe/Helsinki)
2024-05-17 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
“You Can Think Big Here” Tampere University 4 min arvioitu lukuaika
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
3D Printing for Better Healthcare Medical University of Vienna 4 min arvioitu lukuaika
...
Promoting Exercise for Good Health Free University of Bozen - Bolzano 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita