Johtamisen ja liiketoiminnan yliopistonlehtori, erityisalana elintarviketalous
23 päivää sitten | Viimeinen hakupäivä: Feb 28
Tallenna suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
University of Helsinki
Johtamisen ja liiketoiminnan yliopistonlehtori, erityisalana elintarviketalous
University of Helsinki
The University of Helsinki is a motivating, multicultural community with a broad range of international connections and approximately 80 cooperation agreements with universities on different continents.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 23 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä helmikuuta 28
Sijainti: Helsinki, Suomi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Johtamisen ja liiketoiminnan yliopistonlehtori, erityisalana elintarviketalous

Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 36 500 tutkinto-opiskelijaa.

Maatalous-metsätieteellinen tiedekunta (https://www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta) sijaitsee Viikin kampuksella (https://www.helsinki.fi/fi/viikin-kampus), ja sen tehtävänä on edistää uusiutuvien luonnonvarojen kestävää käyttöä ja ihmisen hyvinvointia tieteellisen tutkimuksen ja siihen perustuvan opetuksen avulla. Tiedekunnan keskeisimmät koulutus- ja tutkimusalat ovat elintarvike-, maatalous-, metsä-, talous- ja ympäristötieteet sekä biotekniikka. Tiedekunnassa opiskelee 3 200 tutkinto-opiskelijaa ja työskentelee 500 alansa asiantuntijaa.

Helsingin yliopiston taloustieteen osaston (http://www.helsinki.fi/taloustiede/) tehtävänä on korkeatasoisella ja ajankohtaisella tutkimuksella ja siihen perustuvalla opetuksella edistää luonnonvarojen kestävää käyttöä, maaseudun, maatalouden ja elintarvikeketjun menestystekijöitä sekä kuluttajien hyvinvointia.

Helsingin yliopiston maatalous-metsätieteellisen tiedekunnan taloustieteen osasto hakee

JOHTAMISEN JA LIIKETOIMINNAN YLIOPISTONLEHTORIA, erityisalana elintarviketalous,

1.6.2018 alkaen, tai sopimuksen mukaan.

Yliopistolehtorin velvollisuuksiin kuuluu johtamisen ja liiketoiminnan tehtävänalan tutkimus ja opetus ympäristö- ja elintarviketalouden kandiohjelmassa ja elintarviketalouden ja kulutuksen maisteriohjelmassa. Tehtäviin kuuluu myös opinnäytteiden ohjaus ja opetuksen kehittäminen yhdessä osaston muun henkilökunnan kanssa. Kyetäkseen hoitamaan tehtävää menestyksekkäästi valitulta henkilöltä edellytetään tutkimusta johtamisen ja liiketoiminnan alalta ja erityisesti elintarviketalouden ja kestävien ruokajärjestelmien teemoista. Tämän lisäksi hakijalla tulee olla kokemusta alan opetuksesta, opinnäytetöiden ohjauksesta ja hallintotehtävistä kyetäkseen toimimaan alan asiantuntijana. Hakijalle katsotaan eduksi aiempi kyky hankkia tutkimusrahoitusta ja hankkeita yritysyhteistyökumppaneiden kanssa, sekä toimiminen kansainvälisissä akateemisissa ja elintarviketoimialan verkostoissa. 

Tehtävään valittavalta edellytetään Helsingin yliopiston johtosäännön mukaan soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta sekä ohjata opinnäytteitä. Hakijoiden ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteelliset julkaisut ja muut tutkimustulokset, joilla on tieteellistä arvoa. Lisäksi otetaan huomioon opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja tarvittaessa opetusnäyte.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyvää englanninkielen taitoa.
Yliopistoista annetun asetuksen mukaan yliopistonlehtorilta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen. Lisäksi hänellä tulee olla ruotsin kielen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Ulkomaalaiselle tai Suomen kansalaiselle, joka ei ole syntyperäinen tai joka ei ole saanut koulusivistystään suomen tai ruotsin kielellä, voidaan myöntää ilman erillistä hakemusta erivapaus tästä kielitaitovaatimuksesta. Koska tehtävä sisältää suomenkielistä opetusta, sekä hallinnollisia tehtäviä, hakijoiden joilla ei ole suomen kielen taitoa odotetaan oppivan suomen kieli kolmen vuoden sisällä tehtävän aloituksesta. Tiedekunta tukee kielen oppimista. 

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoihin 5–7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävä täytetään neljän kuukauden koeajalla. Kärkihakijoita voidaan pyytää antamaan opetusnäyte.

Hakijaa pyydetään liittämään hakemukseensa seuraavat asiakirjat:
ansioluettelo (CV), todistus kielitaidosta, julkaisuluettelo (ks.ohje: https://www.helsinki.fi/fi/maatalous-metsatieteellinen-tiedekunta/tiedek...),
lyhyt selvitys seuraavista ansioistaan:
- tutkimus ja tieteellinen toiminta
- osallistuminen hallintotehtäviin
- selvitys muusta toiminnasta, jonka hakija haluaa saattaa tiedekunnan tietoon,
opetusansioiden kuvaus
tai edellä mainitut asiakirjat sisältävä yliopistoportfolio (ks. http://www.helsinki.fi/recruitment/academicportfolio.html).

Hakemus jätetään liitteineen Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Hakuaika päättyy 28. helmikuuta 2018

Lisätietoja tehtävästä antaa professori Bodo Steiner, email bodo.steiner(at)helsinki.fi, 050 311 6118 

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: rekrytointi(at)helsinki.fi.

Hae viimeistään 28.02.2018

Lue lisää
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan

45 TÄMÄN TYÖNANTAJAN TYÖPAIKAT

University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 15
Apulaisprofessori/professori, neurologinen kuntoutus (tenure track)
Lääketieteellinen tiedekunta tekee korkeatasoista tutkimusta ja antaa tutkimukseen perustuvaa lääketieteen, hammaslääketieteen, psykologian ja logopedian perusopetusta ja jatkokoulutusta. Tiedekunnan toiminta keskittyy Meilahden kampusalueelle, jossa on erinomaiset...
University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 15
Apulaisprofessori/professori, avaruusfysiikka (tenure track)
Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 35 000...
University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 02
Englannin ja ranskan kielen lehtori
Helsingin normaalilyseo – Helsingin yliopiston opettajiksi opiskelevien harjoittelukoulu - hakee perusopetuksen luokille 7-9 ja lukioon ENGLANNIN JA RANSKAN KIELEN LEHTORIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen. Opetuksen lisäksi työtehtäviin...
University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 02
Englannin kielen lehtori
Viikin normaalikoulu – Helsingin yliopiston opettajiksi opiskelevien harjoittelukoulu - hakee perusopetuksen luokille 7-9 ja lukioon ENGLANNIN KIELEN LEHTORIA toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen 1.8.2018 alkaen. Opetuksen lisäksi työtehtäviin kuuluu...

SAMANLAISIA TEHTÄVIÄ