helsinki-uni-logo

Logopedian yliopistonlehtori

6 päivää sitten | Viimeinen hakupäivä: May 17
Tallenna suosikiksi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
TÄMÄN TYÖTEHTÄVÄN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT
University of Helsinki
Logopedian yliopistonlehtori
University of Helsinki
The University of Helsinki is a motivating, multicultural community with a broad range of international connections and approximately 80 cooperation agreements with universities on different continents.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 6 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä toukokuuta 17
Sijainti: Helsinki, Suomi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Logopedian yliopistonlehtori

Lääketieteellinen tiedekunta edistää korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja vastaa tutkimukseen perustuvasta lääketieteen ja hammaslääketieteen, psykologian ja logopedian perusopetuksesta ja jatkokoulutuksesta sekä englanninkielisestä Transmed-maisterikoulutusohjelmasta. Opetus- ja tutkimustoiminnan ohella tiedekunta toimii myös terveydenhuollon alan merkittävänä asiantuntijaorganisaationa ja osallistuu alan eettiseen keskusteluun. Tiedekunnan päämääränä on yltää tutkimuksessa maailman parhaiden lääketieteellisten tiedekuntien tasolle ja vakiinnuttaa ja vahvistaa asemaansa lääketieteellisen opetuksen huippuyksikkönä. 

Helsingin yliopiston lääketieteellinen tiedekunta muodostaa yhdessä Helsingin yliopistollisen keskussairaalan (HUS/HYKS) ja Suomen Molekyylilääketieteen instituutin (FIMM) kanssa Akateemisen lääketiedekeskus Helsingin (AMCH). Tämä lääketieteen yksikkö on menestynyt erittäin hyvin kansainvälisissä arvioissa lukeutumalla Euroopan 10 ja maailman 50 parhaan lääketiedekampuksen joukkoon.

Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan psykologian ja logopedian osasto hakee 

YLIOPISTONLEHTORIA
määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2018 – 31.7.2021. Tehtävän alana on logopedia ja opetuskielenä on suomi. 

Lehtoraatti sijoittuu pääosin logopedian kliinisten taitojen opetuksen alueelle.

Yliopistonlehtori vastaa yhdessä logopedian kliinisistä opinnoista vastaavan yliopisto-opettajan kanssa mm. logopedian kliinisten opintojaksojen kehittämisestä, organisoinnista ja siihen liittyvästä opetuksesta, osallistuu logopedian kandi- ja maisteriohjelman opintojaksojen opetukseen, erityisesti omilla asiantuntija-alueillaan sekä kliinisten harjoittelujen ja opinnäytetöiden ohjaukseen. 

Tehtävään valittavalta henkilöltä odotetaan hyviä työelämäyhteyksiä sekä laaja-alaista osaamista kliinisen opetuksen sisältöihin ja kehittämiseen liittyvistä ajankohtaisista teemoista. Lisäksi odotamme hyvää opetustaitoa ja aktiivista tutkimustoimintaa. 

Edellytämme:
•puheterapeutin ammattipätevyyttä
•kliinistä työkokemusta
•tohtorin tutkintoa
•kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytteitä.
•käytännön perehtyneisyyttä tehtävänalaan, erityisesti logopedian kliinisten opintojaksojen toteutukseen. 

Arvostamme erityisesti logopedian alueelta olevia tieteellisiä julkaisuja ja muuta tieteellistä toimintaa, opetuskokemusta ja pedagogista koulutusta, opetuksen kehittämishankkeita, taitoa tuottaa oppimateriaalia ja muita opetustoimessa saavutettuja ansioita. Myös muu ammatillinen pätevöityminen katsotaan ansioksi. Opetusnäytettä voidaan pyytää tarvittaessa.

Kielitaito:
Yliopistoista annetun asetuksen mukaan yliopistonlehtorilta vaaditaan sujuvaa suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Lisäksi hänellä tulee olla myös ruotsin kielen vähintään tyydyttävä suullinen ja kirjallinen taito. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös hyvää englannin kielen taitoa.

Palkkaus:
Yliopistonlehtorin palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasoihin 5-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva palkanosa. Tehtävän täytössä käytetään koeaikaa.

Hakeminen:
Hakemuksiin on liitettävä ohjeiden mukaisesti laadittu ansioluettelo, julkaisuluettelo, opetusansioiden kartoituslomake ja opetustaitomatriisi sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa valintaan. Ohjeet ja lomakkeet lääketieteellisen tiedekunnan opetus-/tutkimustehtävää hakeville löytyvät tiedekunnan verkkosivuilta:
https://www.helsinki.fi/fi/laaketieteellinen-tiedekunta/tiedekunta/toihi...

Hakemus liitteineen jätetään Helsingin yliopiston sähköiseen rekrytointijärjestelmään Hae paikkaa -linkistä. Helsingin yliopistoon työsuhteessa olevat sisäiset hakijat jättävät hakemuksensa SAP HR -portaalin kautta. Hakuaika päättyy 17.5.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa logopedian koulutusohjelman johtaja Kaisa Launonen (kaisa.launonen(at)helsinki.fi). Osasto kuuluu Medicumiin, jonka johtaja on Tom Böhling (tom.bohling(at)helsinki.fi).

Rekrytointijärjestelmään liittyvissä kysymyksissä pyydämme olemaan yhteydessä: rekrytointi(at)helsinki.fi

 
Lue lisää
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan

TILAA TÄMÄN KALTAISIA TYÖPAIKKOJA

21 TÄMÄN TYÖNANTAJAN TYÖPAIKAT

University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 14
PRO­FES­SOR / BI­TRÄ­DAN­DE PRO­FES­SOR I AN­DELSLAGS­RÄTT
Helsingfors universitet www.helsinki.fi/sv är ett av världens främsta mångvetenskapliga forskningsuniversitet. Universitetet har elva fakulteter och ett flertal fristående institutioner, av vilka en del är gemensamma med andra universitet. Universitetet har 36 000...
University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy toukokuuta 28
Yliopistonlehtori, sosiaali- ja terveystutkimus ja johtaminen
Lääketieteellinen tiedekunta edistää korkeatasoista tieteellistä tutkimusta ja vastaa tutkimukseen perustuvasta lääketieteen ja hammaslääketieteen, psykologian ja logopedian perusopetuksesta ja jatkokoulutuksesta sekä englanninkielisestä...
University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 04
Latinan kielen apulaisprofessori/professori (tenure track)
Helsingin yliopisto – Maailman parhaiden joukossa! Vuonna 1640 perustettu Helsingin yliopisto kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Se on yli 40 000 opiskelijan ja työntekijän kansainvälinen tiedeyhteisö, joka toimii neljällä...
University of Helsinki
University of Helsinki
Sijainti: Helsinki, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 04
Rahoitusoikeuden apulaisprofessori (tenure track)
Helsingin yliopisto www.helsinki.fi/fi kuuluu maailman parhaiden monitieteisten tutkimusyliopistojen joukkoon. Yliopistossa on 11 tiedekuntaa ja lisäksi erillisiä laitoksia, joista osa on toisten yliopistojen kanssa yhteisiä. Yliopistossa opiskelee 36 000...