University of Jyväskylä

Kaksi tutkijatohtoria, ekologia

2023-03-10
Tallenna suosikiksi

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Haemme Jyväskylän yliopiston Bio- ja ympäristötieteiden laitokselle

KAKSI TUTKIJATOHTORIA, EKOLOGIA

1.4.2023 alkaen, tai sopimuksen mukaan, kahden vuoden määräajaksi.

Etsimme kahta motivoitunutta tutkijaa Suoman Akatemian rahoittamaan hankkeeseen 'Pathways of microbial carbon fixation under changing Arctic winters'. Katso tarkempi tehtävänkuvaus ja vaatimukset englanninkielisestä hakuilmoituksesta.

Tutkijatohtorin tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Tehtävässä vaaditaan hyvää englanninkielen taitoa ja kyky opettaa englannin kielellä katsotaan eduksi. Tohtorin tutkinto tulee olla suoritettu ennen tehtävässä aloittamista.

Mitä tarjoamme?

Jyväskylän yliopistossa olet arvostettu yliopistoyhteisön jäsen, jossa saat mahdollisuuden vaikuttaa kansainväliseen tutkimukseen. Pääset osaksi kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää. Tarjoamme kampuksella ja sen läheisyydessä hyvät puitteet liikkuvaan ja hyvinvoivaan elämäntapaan.

Tutkijatohtorin tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustason 5-6 mukaan. Palkkasi on noin 3300 – 3900 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi. Tehtävän alkaessa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakeminen 

Hakemuksiin tulee liittää englanninkielisinä seuraavat liitteet:

  1. Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan ansioluettelomalli (ks. TENK:n ohje). Ansioluetteloon pitää liittää myös kahden akateemisen suosittelijan yhteystiedot
  2. Lyhyt hakemuskirje sisältäen hakijan tutkimusintressit
  3. Julkaisuluettelo
  4. Tutkintotodistukset
  5. Suosittelukirjeet

Hakemus tulee jättää viimeistään 10.3.2023 sähköisellä hakulomakkeella. Käsittelemme kaikki sähköisen järjestelmän kautta jätetyt hakemukset ja olemme hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja antaa lehtori Minna-Maarit Kytöviita, minna-maarit.kytoviita@jyu.fi
 

Bio- ja ympäristötieteiden laitoksen tutkimuksen vahvuusalat ovat evoluutiobiologia, luonnonvarojen ja ympäristön tutkimus sekä biologinen nanotiede. Laitoksen Ambiotica-rakennus kuuluu kiinteästi Jyväskylän Yliopiston Ylistönrinteen matemaattis-luonnontieteellisen tutkimuksen kompleksiin, jossa, kemian, fysiikan ja nanotieteiden laboratorioiden lisäksi, sijaitsee laadukkaat ekologian ja ympäristötieteen laboratoriot ja koetilat biologisiin ja kemiallisiin analyyseihin sekä erittäin motivoitunutta laboratoriohenkilökuntaa. LaserLab NSC kuuluu Nanotiedekeskukseen ja tarjoaa kansainvälisesti korkean tason laitteiston tutkimuksen tekemiseen.

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Kaksi tutkijatohtoria, ekologia
Sijainti
Seminaarinkatu 15 Jyväskylä, Suomi
Julkaistu
2023-01-25
Viimeinen hakupäivä
2023-03-10 23:59:59
Työpaikan tyyppi
Ala
Tallenna suosikiksi

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
A Linguist’s View of the International Criminal Court University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Advancing Sport and Health Sciences with Artificial Intelligence University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Children’s Literacies in Our Hyperconnected World University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Going Nuclear to Save Time University of Jyväskylä 5 min arvioitu lukuaika
...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita