...
University of Oulu

Yliopistonlehtori, tilastotiede

2022-01-31
Tallenna suosikiksi Luo Paikkavahti

Tietoja työnantajasta

The University of Oulu is an international science university which creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisci...

Käy työnantajan sivulla

Oulun yliopisto - uutta osaamista kouluttamassa. Olemme vetovoimainen opiskelu- ja työpaikka sekä koulutamme haluttuja osaajia yhteiskunnan tarpeisiin. Oulun yliopiston vahvuuksia ovat mittava monitieteinen ja nykyaikainen tutkimus- ja oppimisympäristö sekä läheiset yhteistyösuhteet kansainvälisiin koulutus- ja tutkimuslaitoksiin. 

Etsimme nyt Oulun yliopiston luonnontieteellisen tiedekunnan matemaattisten tieteiden tutkimusyksikköön

Tilastotieteen YLIOPISTONLEHTORIA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yliopistonlehtorin opetustehtäviin kuuluu opetusta matemaattisten tieteiden tutkinto-ohjelman sekä syksyllä 2023 alkavan laskennallisen biologian ja datatieteen maisteriohjelman opintojaksoilla.

Yliopistonlehtorin tehtävään valituksi tuleminen edellyttää sinulta tilastotieteen tai datatieteen alalle soveltuvaa tohtorin tutkintoa ja kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytetöitä sekä suomen että englannin kielillä. Yliopistonlehtorin tehtävään hakeneiden henkilöiden ansioita arvioitaessa huomioimme käytännöllisen perehtyneisyyden tehtäväalaan, tilastotieteen opetuskokemuksen, pedagogisen koulutuksen, taidon tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot sekä tieteellisen työn. Perehtyneisyys tilastollisten menetelmien soveltamiseen biologian alalla katsotaan eduksi. Hyvä opetustaito osoitetaan opetusnäytteellä.

Odotamme sinun suorittavan kahden vuoden kuluessa työsuhteen aloittamisesta vähintään 25 opintopisteen verran yliopistopedagogisia tai niihin rinnastettavia opintoja, ellet ole suorittanut näitä opintoja jo työsuhteen alkaessa. Yliopistopedagogisilla opinnoilla tarkoitetaan korkeakoulutasoisia pedagogisia opintoja tai opettajankoulutukseen kuuluvia opintoja. Laajempien, 60 opintopisteen laaja-alaisen kelpoisuuden antavat opettajan pedagogisten opintojen suoritus on suositeltavaa ja katsotaan eduksi.

Odotamme sinulta myös aktiivista alan kehityksen ja uusien menetelmien seuraamista, opetuksen digipedagogiikan osaamista ja taitoa soveltaa sitä monimuotoisesti, sekä kiinnostusta kansainväliseen opetukseen ja sen kehittämiseen.

Valinnassa eduksesi katsotaan: käytännön työkokemus data-analyysiin tai tilastolliseen mallitukseen liittyvistä tehtävistä; kokemus kansainvälisestä koulutuksesta; kokemus ja vastuut koulutuksen ja digipedagogiikan kehittämisestä; tutkimusaktiviteetti ja julkaisut tilastotieteen, sen lähi- ja sovellusalojen ja/tai opetuksen alueilla; osoitettu kyky kehittää laajempia opintokokonaisuuksia ja vastata niistä.

Tarjoamme hakijalle kiinnostavan ja monipuolisen tehtävän tutkimuslähtöisen tilastotieteen opetuksen parissa sekä mahdollisuuden kehittää monipuolisesti tilastotieteen opetuksen osaamistasi kokeneen, aktiivisen ja kansainvälisen tutkimus- ja opetusyksikön tuella. Tarjoamme myös viihtyisän työympäristön, ison organisaation kehittymismahdollisuudet sekä mahdollisuuden osallistua kehittämään laajenevaa kansainvälistä opetustamme. Meillä on käytössämme nykyaikaiset työvälineet, liukuva työaika ja etätyömahdollisuudet, jonka lisäksi tarjoamme kattavan liikunta- ja kulttuuriedun.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva 1.3.2022 alkaen, tai sopimuksen mukaan. Työsuhteeseen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa. Yliopistonlehtorin tehtävä sijoittuu yliopiston palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasolle 5-7. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 50 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Työsuhteen alkaessa kuukausipalkkasi on pääsääntöisesti 3600-4100 € kokemuksesta riippuen.

Hakemus liitteineen tulee jättää rekrytointijärjestelmän kautta viimeistään 31.1.2022. Liitä hakemuksen mukaan:

  1. Motivaatiokirje (max. 3 sivua), joka sisältää tiivistelmän tehtävän kannalta oleellisesta kokemuksesta ja osaamisesta, sekä kuvauksen, miksi haet juuri tätä tehtävää ja miksi juuri sinut tulisi valita. Motivaatiokirjeeseen kannattaa kertoa myös henkilökohtaisista ammatillisista ja tutkimuksellisista kiinnostuksen kohteista, kokemuksista ja uratoiveista. 
  2. Ansioluettelo (max. 4 sivua, noudattaen Tutkimuseettisen neuvottelukunnan ohjeita) https://tenk.fi/fi/ohjeet-ja-aineistot/tutkijan-ansioluettelomalli
  3. Opetusportfolio
  4. Julkaisuluettelo Suomen Akatemian mallin mukaisesti: https://www.aka.fi/en/research-funding/apply-for-funding/how-to-apply-for-funding/az-index-of-application-guidelines2/list-of-publications/ [kymmenen tärkeintä julkaisua merkittynä]
  5. Kopiot tutkintotodistuksista
  6. Muut asiakirjat, joiden hakija katsoo voivan vaikuttaa valintaan
  7. Kahden suosittelijan yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Prof. Mikko Sillanpää ajalla 3.1. – 31.1.2022,

email: mikko.sillanpaa@oulu.fi, puh. 040-6734474

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Yliopistonlehtori, tilastotiede
Työnantaja
Sijainti
Pentti Kaiteran katu 1 Oulu, Suomi
Julkaistu
2021-12-21
Viimeinen hakupäivä
2022-01-31
Työpaikan tyyppi
Tallenna suosikiksi Luo Paikkavahti

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The University of Oulu is an international science university which creates innovation for the future, well-being, and knowledge through multidisci...

Käy työnantajan sivulla

Löydä vastaavanlaisia työpaikkoja

...
Become an IB Examiner for Swedish A: Literature International Baccalaureate® (IB) 2 kuukautta sitten
...
Become an IB Examiner for Croatian A: Literature International Baccalaureate® (IB) 2 kuukautta sitten
...
Become an IB Examiner for Danish A: Literature International Baccalaureate® (IB) 2 kuukautta sitten
Lisää työpaikkoja

Vastaavia artikkeleita

...
Making Perception Engineering a Reality University of Oulu 4 min arvioitu lukuaika
...
A Linguist’s View of the International Criminal Court University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Bridging Adolescence and Society with Neuroscience Erasmus University Rotterdam 4 min arvioitu lukuaika
...
The Power of Ultrafast Lasers Advanced Research Center for Nanolithography ARCNL 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita