turku-logo

Molekulaarisen kasvibiologian apulaisprofessori (tenure track) alana fotosynteesin säätely – kasvien valoreaktiot

20 päivää sitten | Closing on Jun 04
Tallenna suosikiksi
Turun yliopisto
Molekulaarisen kasvibiologian apulaisprofessori (tenure track) alana fotosynteesin säätely – kasvien valoreaktiot
Turun yliopisto
Tutkimuksen ja koulutuksen ohella yliopiston tärkeä tehtävä on tutkimuksen kautta syntyneen uuden tiedon ja osaamisen jakaminen erilaisten palveluiden ja yhteistyöhankkeiden muodossa.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 20 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä kesäkuuta 04
Sijainti: Turku, Suomi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Molekulaarisen kasvibiologian apulaisprofessori (tenure track) alana fotosynteesin säätely – kasvien valoreaktiot

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan. 

Molekulaarisen kasvibiologian määräaikainen apulaisprofessori (tenure track) tehtäväalana Fotosynteesin säätely – kasvien valoreaktiot

Tenure track-urapolun apulaisprofessorin tehtävään (Fotosynteesin säätely – kasvien valoreaktiot) haetaan lahjakasta, uran alkuvaiheessa olevaa (tohtoritutkinto suoritettu enintään kymmen vuotta sitten) fotosynteesitutkijaa, joka on julkaisuin osoittanut syvällisen osaamisensa fotosynteesin valoreaktioiden molekulaarisista säätelymekanismeista. Hakijan myös odotetaan omaavan kykyä ja intoa fotosynteesin perustutkimuksen hyödyntämiseen soveltavassa tutkimuksessa. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtävä täytetään tenure track -järjestelmän kautta ensin määräaikaisina apulaisprofessorin työsopimussuhteina. Tenure track -urapolulla etenemisen tavoitteena on vakinaiseen professorin tehtävään pätevöityminen väliarvioinneissa menestymisen kautta.

Apulaisprofessorin tehtävä sijoittuu biokemian laitoksen molekulaarisen kasvibiologian oppiaineeseen, jonka tärkeimpiä tutkimusalueita ovat fotosynteesin perustutkimus ja sovellusalueet (fotosynteettisiin eliöihin perustuva bioenergia, synteettinen biologia, puhdas teknologia ja bioekonomia) sekä fotosynteettisten eliöiden ympäristöstressit ja solusignalointi.

Tehtävään sisältyy tutkimustyötä, opetusta mukaan lukien tieteellisen jatkokoulutuksen ja opinnäytteiden ohjaus sekä muuta toimintaa tiedeyhteisössä. Apulaisprofessorin odotetaan toimivan yhteistyössä muiden tutkimusryhmien kanssa, muodostavan ja johtavan itsenäistä tutkimusryhmää ja hankkivan kotimaista sekä kansainvälistä tutkimusrahoitusta. Toimeen valittavan odotetaan lisäksi osallistuvan aktiivisesti perus- ja jatkokoulutukseen ja näiden kehittämiseen sekä hänelle määrättyihin yliopistohallinnollisiin tehtäviin.

Apulaisprofessorin palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (YPJ) mukaisesti. Tehtävän palkkaukseen otetaan kantaa työsopimusta laadittaessa.
 

Tietoa Tenure track -järjestelmästä Turun yliopistossa ja professorin tai apulaisprofessorin määräaikaiseen tehtävään (Tenure Track) rekrytoinnista ja hakuohjeet.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset löytyvät Turun yliopiston johtosäännöstä.

Hakemukset tulee jättää viimeistään maanantaina 4.6.2.2018 (kello 23:59) mennessä yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki hakulomakkeeseen löytyy tehtävän tiedoista ilmoituksen yläosasta. Lisätietoja tehtävästä antaa akatemiaprofessori  Eva-Mari Aro. Tiedusteluihin vastaa palvelupäällikkö Merja Fehlig, Luonnontieteiden ja tekniikan tiedekunta, 20014 Turun yliopisto.

Lue lisää
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan

TILAA TÄMÄN KALTAISIA TYÖPAIKKOJA

22 TÄMÄN TYÖNANTAJAN TYÖPAIKAT

Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 03
Sosiaalipolitiikan ma. yliopisto-opettaja
TURUN YLIOPISTON YHTEISKUNTATIETEELLISESSÄ TIEDEKUNNASSA ON HAETTAVANA Sosiaalipolitiikan yliopisto-opettajan määräaikainen tehtävä ajalle 1.8.2018 – 31.8.2021 Tehtävä sijoittuu sosiaalitieteiden laitokselle sosiaalipolitiikan oppiaineeseen. Laitoksen tutkimuksen...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 13
Kasvatustieteen apulaisprofessori, erityisalana historiallis-yhteiskunnallinen kasvatus (Tenure Track)
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.  TURUN YLIOPISTON KASVATUSTIETEIDEN TIEDEKUNNASSA ON...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 11
Terveystaloustieteen professori tai apulaisprofessori (tenure track)
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.    TERVEYSTALOUSTIETEEN PROFESSORIN TOISTAISEKSI TÄYTETTÄVÄ...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy kesäkuuta 11
Taloustieteen professori tai apulaisprofessori (tenure track)
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.    TALOUSTIETEEN PROFESSORIN TOISTAISEKSI TÄYTETTÄVÄ TEHTÄVÄ TAI...