University of Turku

Tutkijatohtori immunobiologiaan ja -terapiaan liittyvään hankkeeseen

2023-02-28
Tallenna suosikiksi

Tietoja työnantajasta

The university is a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan biolääketieteen laitokseen kuuluva syöpätutkimusryhmä Medical Immune Oncology Research Group (MIORG, https://www.miorg.fi/) hakee tutkijatohtoria määräaikaiseen tehtävään immunobiologiaan ja -terapiaan liittyvään hankkeeseen. Hankkeessa hyödynnetään syöpätutkimuksen uusinta teknologiaa ja tutkimusmenetelmiä (esim. virtaussytometria) metastaattisen syövän näytteiden immunoprofilointiin ja eläin- ja humaanikudosten bioanalyysiin. MIORG on dosentti Rogerio De Figueiredon johtama kansainvälinen tutkimusryhmä. De Figueiredo on akatemiatutkija ja InFLAMES-yhteistyökumppani. Ryhmän työkieli on pääasiassa englanti.

Valitun henkilön toivotaan aloittavan huhtikuussa (tai sopimuksen mukaan). Tehtävä voidaan täyttää tällä hetkellä 31.5.2023 asti. Tehtävän jatkosta tämän jälkeen päätetään erikseen kevään 2023 aikana, jonka jälkeen sitä voidaan mahdollisesti jatkaa 30.11.2023 asti.

Tehtävään valittavalla hakijalla tulee olla tohtorin tutkinto joltakin soveltuvalta tieteenalalta (solubiologia, molekyylibiologia, biolääketiede, biokemia, immunologia tai vastaava), ja kokemusta fluorensessivärjäyksistä virtaussytometriä varten. Aiempi kokemus lääkekehityksestä, lääkkeen valmistuksesta ja funktionaalisten kontrollien suunnittelusta farmakodynaamisia tutkimuksia varten on välttämätöntä.

Hakijalle katsotaan eduksi seuraavat seikat:

  • aiempi kokemus eläintyöstä ja lupa eläintöihin Suomessa
  • kudosviljelymenetelmien osaaminen ja aiempi kokemus humaani- ja eläinnäytteiden käsittelystä
  • menetelmäosaaminen seuraavissa: RNA:n eristys, kvantitatiivinen RT-PCR, proteiinien eristys, western blot ja ELISA.
  • aiempi kokemus kudosten immunofluoresenssitekniikoista
  • tilastotieteen ja bioinformatiikan osaaminen
  • aiempi kokemus CyTOF-menetelmästä
  • R-ohjelmointitaidot

Lisäksi hakijan on osoitettava oma-aloitteisuutta ja itsenäisyyttä, ja hänellä on oltava hyvät viestintätaidot ja kyky työskennellä tehokkaasti osana tiimiä. Tehtävän kelpoisuus-vaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännöissä.

Tehtävässä on koeaika, joka voi olla korkeintaan puolet sopimuksen kestosta.

Palkka

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkajärjestelmän mukaisesti ja on noin 3226-3500 €/kk.

Hakeminen

Hakemus tulee jättää viimeistään 28.2.2023 (klo 23.59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Linkki järjestelmään on ilmoituksen alussa kohdassa (”Täytä hakemus”). Ilmoitus on luettavissa osoitteessa http://www.utu.fi/tyopaikat. Hakemus tulee täyttää englanniksi.

Hakemukseen tulee liittää tohtorintutkintotodistuksen kopio, CV julkaisuluetteloineen, motivaatiokirje ja vähintään yksi suosituskirje.

Lisätietoa tehtävästä antaa (englanniksi) tutkimusryhmän johtaja, dosentti Rogerio De Figueiredo, crdefi@utu.fi

Lisätietoja hakuprosessista antavat henkilöstösihteeri Päivi Aalto, puh. +358 50313 6830, paivi.aalto@utu.fi tai henkilöstöasiantuntija Kristiina Nuutila, puh. +358 50 313 5224, kristiina.nuutila@utu.fi

Lue lisää Turun yliopistosta työnantajana ja Turun kaupungista

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Tutkijatohtori immunobiologiaan ja -terapiaan liittyvään hankkeeseen
Työnantaja
Sijainti
TURUN YLIOPISTO Turku, Suomi
Julkaistu
2023-01-25
Viimeinen hakupäivä
2023-02-28 23:59:59
Työpaikan tyyppi
Tallenna suosikiksi

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The university is a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
Skin Without Humans and Beef Without Cows Hochschule Reutlingen 4 min arvioitu lukuaika
...
Finding Academic Freedom in Saudi Arabia King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita