University of Turku

Ympäristöoikeuden apulaisprofessori (tenure track)

2023-04-16
Tallenna suosikiksi

Tietoja työnantajasta

The university is a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan. 

YMPÄRISTÖOIKEUDEN APULAISPROFESSORIN (TENURE TRACK) MÄÄRÄAIKAINEN TEHTÄVÄ

Oikeustieteellisessä tiedekunnassa on haettavana ympäristöoikeuden määräaikainen apulaisprofessorin (tenure track) tehtävä.

Oikeustieteellinen tiedekunta on nykyaikainen tutkimus- ja koulutusyhteisö. Se on kannustava ja innovatiivinen akateeminen yhteisö, jossa opiskelijoiden ja henkilökunnan vuorovaikutus on helppoa ja mutkatonta. Uuden tutkimustiedon tuottaminen ja uusien osaajien kouluttaminen ovat tiedekunnan ydintehtäviä. Ks. lisää https://www.utu.fi/fi/yliopisto/oikeustieteellinen-tiedekunta.

Tenure track -urapolun apulaisprofessorin tehtävä on suunnattu post doc –vaiheen ohittaneille tutkijoille. Ensimmäiselle kaudelle valittaessa tarkastellaan erityisesti akateemista potentiaalia sekä kykyä ja motivoitumista tieteelliselle uralle. Toiselle kaudelle valittaessa apulaisprofessorilla pitäisi jo olla merkittäviä tieteellisiä ansioita sekä selvää potentiaalia professorin tehtävään.

Tehtävää on kohdennettu ympäristöoikeuden alalle. Tehtävän täytössä kiinnitetään erityistä huomiota hakijan tutkimuksen kiinnittymiseen tiedekunnan tutkimuksen painopistealueisiin. Tehtävän tarkempi sisältö määritellään tehtävään valitun henkilön ansioiden ja tieteellisen uran perusteella. Tenure track -urapolulla etenemisen tavoitteena on vakinaiseen professorin tehtävään pätevöityminen väliarvioinneissa menestymisen kautta.

Apulaisprofessori harjoittaa ja ohjaa tieteellistä tutkimustyötä, antaa siihen perustuvaa opetusta ja seuraa tieteen kehitystä sekä osallistuu alallaan yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan mukaisesti. Palkkaan otetaan kantaa ja siitä neuvotellaan työsopimusta laadittaessa.

Tarkemmat tiedot tehtävän täyttämisestä ja Turun yliopiston tenure track -järjestelmän kuvaus löytyvät tehtäväselosteesta.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme ja kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta hakemaan avoimia tehtäviämme.

Hakemukset tulee jättää yliopiston sähköisellä hakulomakkeella viimeistään 16.4.2023 (kello 23:59 GMT+02:00 Helsinki). Tehtävän hakuilmoituksen alussa on linkki hakemuslomakkeeseen (Täytä hakemus).

Rekrytointiprosessiin liittyviin tiedusteluihin vastaa hallintopäällikkö Noora Kedonperä, noora.kedonpera(a)utu.fi

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Ympäristöoikeuden apulaisprofessori (tenure track)
Työnantaja
Sijainti
TURUN YLIOPISTO Turku, Suomi
Julkaistu
2023-03-15
Viimeinen hakupäivä
2023-04-16 23:59:59
Työpaikan tyyppi
Tallenna suosikiksi

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The university is a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita