University of Turku

Erikoistutkija data-analytiikan alalta

2024-10-14 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

 

Turun yliopiston Tietotekniikan laitoksen Ohjelmistotekniikan tutkimusryhmä hakee määräaikaiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen erikoistutkijaa Business Finlandin rahoittamaan Dining Flow -projektiin. Työsuhde alkaa yhteisen sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyy 30.6.2025, mutta jatko työsuhteelle on myös mahdollinen.

Dining Flow -projektissa tutkimme tapoja parantaa ruokailijoiden ja keittiöhenkilökunnan kokemuksia itsepalveluravintoloissa (Self-Service Restaurant, SSR), esim. lounasbuffetravintolat. Samalla pyrimme tekemään toiminnasta kestävämpää vähentämällä ruokahävikkiä ja energian kulutusta. Teknologiaa ja erityyppistä dataa hyödyntämällä luomme päätöksentekotyökaluja johtamisen tueksi. Tutkimusta tehdään pääosin Flavoria-tutkimusravintolan yhteydessä.

Saavuttaaksemme Dining Flow -projektin tavoitteet etsimme uutta jäsentä osaksi monitieteistä ryhmäämme seuraavalla profiililla: Datan analysointiin erikoistunut erikoistutkija, joka auttaa meitä keräämään tietoa eri lähteistä Flavoriasta ja sen ympäristöstä sekä analysoimaan ja tekemään ennusteita datan pohjalta.


Etsimämme henkilö

Odotamme halua oppia ja ymmärtää itsepalveluravintoloita siitä näkökulmasta, miten data-analytiikan avulla voidaan parantaa asiakas- ja työntekijäkokemuksia ja tehdä toiminnasta kestävämpää pienentämällä hävikkiä ja säästämällä energiaa. 

Vaatimukset:

  • Tohtorin tutkinto tietojenkäsittelytieteestä, tietotekniikasta tai vastaavalta alalta
  • Hyvä osaaminen ohjelmistokehityksestä ja ohjelmoinnista
  • Hyvä osaaminen tiedonhallinnassa
  • Sujuva englannin kielen taito (suullinen ja kirjallinen)

Lisäksi katsomme eduksi osaamista seuraavissa asioissa:

  • Sensoriteknologiat
  • Esineiden internet (IoT)
  • Koneoppiminen ja datatiede

Arvostamme sitä, että pystyt kuuntelemaan muita, olet kiinnostunut työskentelemään monitieteisessä ja -kulttuurisessa tiimissä ja osaat ryhmässä etsiä yhteistä kaikille sopivaa ratkaisua.

Kelpoisuusvaatimukset

Tehtävien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/organisaatio.  

Erikoistutkijan tehtävään otettavalta edellytetään tohtorin tutkintoa ja kykyä itsenäiseen tieteelliseen työhön.

 

Palkkaus & koeaika

Palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön mukaan. Erikoistutkijan aloituspalkka on arviolta 3500–3700 euroa/kk, riippuen aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta. Palkka määritellään työsopimusta laadittaessa.  

Tehtävässä noudatetaan koeikaa, jonka pituus riippuu työsuhteen aloitusajankohdasta.

 

Hakuohjeet 

Hakemus tulee jättää viimeistään maanantaina 14.10.2024 (16:00) yliopiston sähköisessä rekrytointijärjestelmässä.

Työpaikkailmoitus on luettavissa osoitteessa: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-toihin/avoimet-tehtavat.

Linkki järjestelmään on ilmoituksen alussa kohdassa (”Hae tähän työpaikkaan”).  

Hakemukseen tulee liittää mukaan:  

  • Motivaatiokirje, jossa kerrot kiinnostuksen kohteistasi ja suunnitelmistasi tutkimuksen saralla sekä soveltuvuudestasi ko. projektiin
  • Ansioluettelo (max 2 sivua, sis. 1-2 suosittelijan yhteystiedot)
  • Tutkintotodistukset  
  • Julkaisuluettelo  
  • Muut mahdolliset hakijan ansioita ja kelpoisuutta osoittavat asiakirjat.

Lisätietoa tehtävästä antaa erikoistutkija Carolina Islas (caisse@utu.fi).  Lisätietoa hakemusprosessiin liittyen antaa henkilöstöasiantuntija Nina Reini (nina.reini@utu.fi). 


Tietotekniikan laitos

Tietotekniikan laitos kouluttaa digitaalisen yhteiskunnan rakentajia ja tutkijoita. Tutkimuksen ja opetuksen pääteemoja ovat digitalisaatio, koneoppiminen, autonomiset ja älykkäät järjestelmät, kyberturvallisuus ja terveysteknologia.

Teknillinen tiedekunta on Turun yliopiston uusin tiedekunta, joka aloitti toimintansa 1. tammikuuta 2021. Tiedekunnassamme on kolme laitosta: tietotekniikan laitos, bioteknologian laitos sekä kone- ja materiaalitekniikan laitos. Meillä on yli 2000 perus- ja jatkotutkintoa suorittavaa opiskelijaa ja noin 400 työntekijää, joista 50 on professoreita. Tiedekuntamme on kansainvälinen sekä monikulttuurinen ja moninainen työyhteisö.

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Rakennamme kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja panostamme yhteisömme hyvinvointiin. Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä muuttuvassa maailmassa!

Tutustu avoimiin tehtäviimme

HR Excellence in Research Logo

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen aina hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Ohjeet työpaikkahakemuksen jättämiseen

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Erikoistutkija data-analytiikan alalta
Työnantaja
Sijainti
Vesilinnantie 5 Turku, Suomi
Julkaistu
2024-09-30
Viimeinen hakupäivä
2024-10-14 16:00 (Europe/Helsinki)
2024-10-14 15:00 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
The genetic detectives discovering who we really are University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
From Finland to Antarctica: Tracking Cellular Energy in Birds University of Turku 4 min arvioitu lukuaika
...
Understanding Users to Optimise 3D Experiences Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) 5 min arvioitu lukuaika
...
Control Systems: The Key to Our Automated Future? Max Planck Institute for Software Systems (MPI-SWS) 5 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita