Valitse alue, joka parhaiten vastaa sijaintiasi tai mieltymyksiäsi.
Tämä asetus hallitsee käyttöliittymän kieltä, mukaan lukien painikkeet, valikot ja kaikki sivuston tekstit. Valitse haluamasi kieli parhaan selauskokemuksen saamiseksi.
Valitse kielet työpaikkailmoituksille, jotka haluat nähdä. Tämä asetus määrittää, mitkä työpaikkailmoitukset näytetään sinulle.
Turun 320 000 asukkaan seutukunta Varsinais-Suomessa on yksi johtavista taloudellisen kasvun ja teknologioiden kehittämiskeskittymistä Suomessa. Turulla on värikäs historia ja korkealuokkainen koulutus-, palvelu- ja kulttuuritarjonta. Turusta lounaaseen levittäytyy yksi maailman kauneimmista saaristoista.
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan. Turun yliopisto sijoittuu yliopistojen eliittiin eli parhaan 1 %:n joukkoon. Etsimme nyt yhtä yliopistonlehtoria tai yliopisto-opettajaa tuotantotalouden yksikköön.
Turun yliopisto on laajentanut tekniikan tutkimustaan ja koulutustaan merkittävästi viime vuosina ja tuotantotalouden koulutus on aloittanut toimintansa syksyllä 2024. Haemme joukkoomme teknillisen tiedekunnan tuotantotalouden yksikköön yliopistonlehtoria tai yliopisto-opettajaa, joka haluaa olla kanssamme rakentamassa uutta strategista osaamisaluetta Turun yliopistoon. Olemme kunnianhimoisia niin tutkimuksen kuin opetuksen suhteen, ja meillä pääset haastamaan itseäsi ja luomaan uutta. Tarjoamme kannustavan ja kehittymistä tukevan yhteisön.
Tehtävä täytetään sopimuksen mukaan ja on voimassa toistaiseksi.
Työtehtäviin kuuluu tuotantotalouden perus- ja jatkokoulutukseen liittyvät tehtävät, kuten tutkimukseen perustuva itsenäinen opetus sekä kandidaatintöiden, diplomitöiden ja jatko-opiskelijoiden ohjaus ja tutkimustyö. Yliopistonlehtorin tehtävään kuuluu lisäksi opetuksen suunnittelu ja kehittäminen, itsenäinen, korkeatasoinen tutkimus ja julkaisutoiminta, tutkimushankkeiden suunnittelu ja toteuttaminen sekä yhteiskunnallinen vuorovaikuttaminen. Tehtävään valituilta odotetaan valmiutta osallistua tarvittaessa myös muihin yksikön tehtäviin.
Tehtävän opetuksen ja tutkimuksen aihealueet voidaan suunnata hakijan toiveiden ja yhteisten keskustelujen perusteella, mutta tehtävät liittyvät laajasti tuotantotalouden ja kestävän kehityksen alaan esimerkiksi seuraavilla osa-alueilla:
Tutkimustehtävät ja muut tehtävät voidaan suunnata hakijan toiveiden ja yhteisten keskustelujen perusteella.
Tehtävä edellyttää sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä suullisesti että kirjallisesti.
Hakijoilta toivotaan näyttöjä opetustyöstä ja opetuksen kehittämisestä sekä tieteellisestä tutkimustyöstä ja aktiivisesta julkaisutoiminnasta, rahoituksen hankinnasta ja valmiudesta toimia yritysten kanssa yhteistyössä opetuksessa ja/tai tutkimuksessa. Tuntemus suomalaisesta opintojärjestelmästä ja tieteellinen yhteistyö katsotaan tehtävissä eduksi. Jos hakijoilla ei ole aiempaa kokemusta opetustehtävien sisältöaihepiireissä, motivaatio ja sitoutuminen aiheessa kehittymiseen katsotaan eduksi.
Tehtävien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä, jonka mukaan yliopistonlehtorin tehtävään otettavalta edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa sekä kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytteitä. Yliopisto-opettajan tehtävään otettavalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä kykyä antaa laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteellinen työ, tarvittaessa käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan, opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja opetusnäyte.
Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasokartan tasojen 4–7 mukaisesti, lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Kokonaispalkka riippuu valittavan henkilön koulutuksesta ja osaamistaustasta.
Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Hakua on jatkettu 13.12.2024 (klo 16:00) saakka.
Hakemukset tulee jättää viimeistään perjantaina 13.12.2024 (klo 16:00) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakemukset käsitellään niiden saapumisjärjestyksessä ja tehtävät täytetään mahdollisimman pian. Linkki järjestelmään on ilmoituksen alussa kohdassa (”Hae tähän työpaikkaan”). Ilmoitus on luettavissa osoitteessa: http://www.utu.fi/tyopaikat.
Hakemuksiin tulee liittää motivaatiokirje (sisältäen oman toiveen opetusalan profiiliksi em. tehtäväkuvauksen vaihtoehdoista), ansioluettelo, julkaisuluettelo, akateeminen portfolio (https://www.utu.fi/fi/yliopisto/tule-meille-t%C3%B6ihin/akateeminen-portfolio), tutkintotodistukset, tutkimussuunnitelma sekä muut asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa valintaan.
Lisätietoja tehtävistä antaa yksikön johtaja professori Saku Mäkinen (saku.makinen@utu.fi). Hakuprosessista lisätietoja antaa henkilöstöasiantuntija Sarian Kotka (sjkkot@utu.fi).
Tietoa hakijalle
Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen aina hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmään.
Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.
The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.
Käy työnantajan sivulla