Your job alert was successfully created.

KANSAINVÄLINEN KATTAVUUS

Academic Positions koostuu 14 työpaikkaportaalista, ja tarjoaa niin tinkimätöntä laatua kuin näkyvyyttä tutkijoiden ja tieteentekijöiden parissa maailmanlaajuisesti.
Rekrytointi

KOHDERYHMÄ

Verkostossamme on käyttäjiä 550 tieteenalalta ja kaikilta kokemustasoilta. Tämä takaa, että tulet saamaan yhteyden sinulle sopiviin työnhakijoihin, oli rekrytointitarpeesi mikä tahansa. Jos siis etsit esimerkiksi astrofysiikan tai eläintieteen ammattilaista, meiltä löytyy molempia — ja paljon muuta.
Oivallukset

TUHANSIEN ORGANISAATIOIDEN LUOTTAMUS KAUTTA MAAILMAN

Academic Positionsiin luottavat ja sitä hyödyntävät maailman hyvämaineisimmat yliopistot ja tutkimuslaitokset, joten voit luottaa siihen, että olet hyvässä seurassa tulevia rekrytointejasi ajatellen. Selvitä, mitä asiakkaamme sanovat meistä.
Suositukset

PERSONLIG, INNOVATIV, DEDIKERET OG MOTIVERET

Työskentelemme Academic Positionsilla henkilökohtaisesti asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että säilytämme kosketuksen heihin kaikissa vaiheissa. Jos tarvitset opastusta, neuvoa, apua tai tukea palveluihimme liittyen, henkilökohtainen konsultti on aina vain puhelun tai sähköpostiviestin päässä.
Tietoa meistä
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN OMAA RATKAISUASI VARTEN