Your job alert was successfully created.

Employer Branding

Kilpailukykyisillä markkinoilla työnantajan on tärkeää varmistaa brändäyksensä kiinnostaakseen ja houkutellakseen tulevia työntekijöitä. Lue lisää erilaisista ratkaisuistamme ja siitä, miten varmistaa yrityksesi erottuminen kilpailussa.

TYÖNANTAJAN BRÄNDÄYKSEN EDUT

Johdonmukainen markkinointi
Keskitä markkinointistategiasi niin, että se saavuttaa tarkan kohderyhmäsi, ja erotu joukosta korkeammalla SEO-sijoituksella.
Brändin tunnistettavuus
Varmista, että brändisi on esitelty sivullasi selvästi, jos haluat saavuttaa tunnistettavuutta käyttäjiemme joukossa.
Visuaalisesti vetoava
Houkuttele suurempaa määrää sopivia työnhakijoita graafisesti miellyttävällä työnantajan sivulla ja työpaikkailmoituksilla.
Sijoittautuminen
Hallitse sijoittautumistasi markkinoilla ja erotu kilpailijoista.
Työnhakijoiden laatu
Saavuta huipputyönhakijat olemalla hyvin esitelty ja korkealaatuinen, maineikas laitos, jonka työnantajaprofiili on houkutteleva.
Kustannustehokkaampi rekrytointiprosessi
Erottumalla joukosta houkuttelevana työnantajana tulet nauttimaan merkittävistä säästöistä. Rekrytoi tehokkaasti asiantuntevia työntekijöitä tuhlaamatta aikaa tai muita resursseja.

PREMIUM-ESITTELY

Räätälöity esittelysivu organisaatiollesi lisää työnhakijoiden mielenkiintoa. Esittely tarjoaa vierailijoille edustavan kuvan organisaatiostasi, ja tehostaa näkyvyyttä niin organisaatiosi, kuin avoimien työpaikkojen osalta.
Lue lisää

PREMIUM-TYÖPAIKKAILMOITUS

Brändäyksen johdonmukaisuus on markkinoinnin avain. Premium-työpaikkailmoituksemme antavat rekrytoijien mukauttaa työpaikkailmoituksensa ulkonäön. Näin voit houkutella huipputyönhakijoita ja asemoida organisaatiotasi.
Lue lisää

SPOTLIGHT-TYÖNANTAJAT

Ole ensimmäisenä siellä, missä työnhakijat etsivät tulevia työnantajiaan. Spotlight-työnantajana organisaatiosi on esillä Hae työnantajaa -osiomme etusivulla.
Lue lisää

BANNERIMAINOS

Mainosta organisaatiotasi visuaalisesti mielenkiintoisella, design-tiimimme laatimalla bannerimainoksella. Bannerimainonta ovat nähtävissä hakutuloksissa Työpaikkahaku-sivulla.
Lue lisää
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN OMAA RATKAISUASI VARTEN