Your job alert was successfully created.

TYÖPAIKKAILMOITUS

Työpaikkailmoituksesi on esillä hakemuksesi määräaikaan asti. Valitse kotimainen, alueellinen tai kansainvälinen ilmoitus niin, että saavutat ihanteellisen tutkijoihin ja tieteentekijöihin kohdistuvan näkyvyyden verkostossamme. Työpaikkailmoitukseen sisältyvät Paikkavahti-ilmoitukset tilaajillemme, valintasi mukainen tehtävänkuvaus sekä logosi ilmoituksessa.
Lue lisää

PAIKKAVAHTI-ILMOITUKSET TILAAJILLEMME

Työpaikkatilaajillemme lähetetään kohdistettuja ilmoituksia uusista työpaikoista. Paikkavahti-ilmoitukset lisäävät oikeanlaisten katsojien ja hakijoiden määrää merkittävästi, koska ne lähetetään henkilökohtaisesti juuri kyseessä olevaan tehtävään sopiville työnhakijoille.
Lue lisää

LISÄNÄKYVYYS TYÖPAIKKAILMOITUKSILLE

Erotu joukosta tehostetun näkyvyyden avulla. Hyödynnä Spotlight-mainospaikkoja tai sponsoroi työpaikkailmoituksesi saadaksesi vertaansa vailla olevaa näkyvyyttä koko verkostossamme.
Lue lisää

MAINOSPAKETIT JA SOPIMUSRATKAISUT

Huippulahjakkuuksien rekrytoiminen on sekä haastavaa että kallista. Oli sinulla sitten yksittäinen avoin työpaikka tai satoja sellaisia, voimme tarjota sinulle sekä kustannustehokkaita että aikaa säästäviä ratkaisuja. Lue lisää Academic Positionsin suosituimmista ratkaisuista tai ota meihin yhteyttä — olemme iloisia voidessamme auttaa.
Lue lisää
OTA MEIHIN YHTEYTTÄ JO TÄNÄÄN OMAA RATKAISUASI VARTEN