Tampere University

Tutkimusapulainen, rakennustekniikka

2024-09-30 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi

Urban Physics Research Group-tutkimusryhmä hyödyntää dataa ja fysiikan malleja selvittääkseen, miten voidaan suunnitella terveellisiä ja energiatehokkaita kaupunkiympäristöjä nykyhetkessä ja tulevaisuudessa.

Työn kuvaus:

Haemme tutkimusapulaista vanhempainvapaan sijaiseksi Suomen Akatemian rahoittamaan T-Winning Spaces 2035 -projektiin. T-Winning-projektin päämääränä on syventää käsitystä digitaalisen etätyön ympäristöllisistä ja sosiaalisista vaikutuksista sekä haasteista, ja esittää toimivia tila- ja strategiaratkaisuja eri organisaatioille ja yksilöille.

Hakuohjeet

Tarkempi tehtävänkuvaus on esitelty ilmoituksen englanninkielisessä osassa.

Jätäthän hakemuksesi yliopiston sähköisellä hakulomakkeella (linkki löytyy tämän ilmoituksen alta). Hakuaika tehtävään päättyy 30.9.2024 klo 23.59.

Lisätiedot:

Apulaisprofessori Jonathon Taylor, jonathon.taylor@tuni.fi

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Tutkimusapulainen, rakennustekniikka
Työnantaja
Sijainti
Kalevantie 4 Tampere, Suomi
Julkaistu
2024-09-10
Viimeinen hakupäivä
2024-09-30 23:59 (Europe/Helsinki)
2024-09-30 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta