University of Jyväskylä

4-6 väitöskirjatutkijaa, informaatioteknologia

2024-09-30 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Informaatioteknologian tiedekunnassa on haettavana

4-6 väitöskirjatutkijan tehtävää 1.1.2025 alkaen tai sopimuksen mukaan, enintään kolmen vuoden määräajaksi (uusille tohtoriopiskelijoille ensimmäisen vuoden väitöskirjatyöskentelyyn enintään vuoden määräajaksi). Työsuhde on kokoaikainen tai tarvittaessa osa-aikainen.

Informaatioteknologian tiedekunnan tohtorikoulu  antaa koulutusta luonnontieteellisellä, kauppatieteellisellä, sekä tekniikan (tieto- ja ohjelmistotekniikka) alalla. Voit opiskella viidessä eri opintosuunnassa ja valmistua joko filosofian, kauppatieteiden, tai tekniikan tohtoriksi. Tohtorikoululta on säännöllisesti haettavissa rahoitusta tohtoriopintoihin.

Tämä haku on suunnattu tiedekunnassa jo opiskeleville sekä uusille tohtoriopiskelijoille, joiden odotetaan valmistuvan enintään neljän vuoden kuluessa jatko-opiskeluoikeuden alkamisesta. Huomaathan, että jos sinulla ei vielä ole opiskeluoikeutta informaatioteknologian tohtoriohjelmassa, sinun tulee hakea opiskeluoikeutta erikseen 30.9.2024 klo 15 mennessä näiden ohjeiden mukaisesti.

Mitä odotamme hakijalta?

Väitöskirjatutkijat sijoittuvat informaatioteknologian tiedekunnan tutkimusryhmiin (Research at the Faculty of Information Technology | University of Jyväskylä (jyu.fi). Tutkimusryhmä on ilmoitettava hakulomakkeella.

Väitöskirjatutkijan tehtävät painottuvat väitöskirjatutkimukseen, jatkokoulutukseen, tohtoriopintoihin, avustaviin opetustehtäviin sekä niihin liittyviin muihin tehtäviin. Väitöskirjatutkijalta edellytetään ylempi korkeakoulututkinto ja jatkotutkinnon opiskeluoikeus informaatioteknologian tiedekuntaan Jyväskylän yliopistoon. Lisäksi edellytetään hyvää englannin kielen taitoa.

Väitöskirjatutkijan tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa.

Mitä tarjoamme?

Pääset osaksi kansainvälistä ja monitieteistä yhteisöämme, jossa jokaisen hyvinvointi on tärkeää. Tarjoamme kampuksella ja sen läheisyydessä hyvät puitteet liikkuvaan ja hyvinvoivaan elämäntapaan.
Palkkaus

Väitöskirjatutkijan palkka määräytyy yliopistojen työehtosopimuksen mukaan. Tehtävän alkaessa käytetään kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakeminen

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää:

1) Motivaatiokirje (motivaatio työskentelyyn juuri tämän aiheen parissa tässä tutkimusympäristössä, sekä kuvaus siitä, miten työ kytkeytyy tutkimusryhmän toimintaan).

2) Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan ansioluettelomalli (kts. TENK:n ohje https://tenk.fi/fi/ohjeet-ja-aineistot/tutkijan-ansioluettelomalli).

3) Tutkimussuunnitelma. Suunnitelman tulee sisältää tutkimuksen otsikko, suunnitellut julkaisut ja niiden julkaisustatus (suunnitteilla, valmistelussa, arvioitavana, hyväksytty julkaistavaksi tai julkaistu), aikataulu ja rahoitussuunnitelma. Ks. malli tutkimussuunnitelman rakenteesta.

4) Jatko-opintosuunnitelma (sisältäen jo suoritetut opinnot ja tulevien opintojen aikataulun) (liitä kohtaan julkaisuluettelo)

5) Tutkintotodistus ylimmästä tutkinnosta (maisterin tutkinto tai vastaava)

6) Suosituskirje väitöskirjatyön vastuulliselta ohjaajalta (liitä kohtaan muu liite)

Tiedustelut: Lisätietoja työsuhteeseen ja tehtävän hakuun liittyen antaa HR Partner Elina Korhonen, it-hr-servicecentre@jyu.fi ja opiskeluoikeuden hakemiseen liittyen tohtorikoulun suunnittelija Mia Soininen, doctoral-studies-it@jyu.fi

Hakemukset arvioidaan ja priorisoidaan ensin tutkimusaloittain ja käsitellään sen jälkeen tohtorikoulun johtoryhmässä. Päätöksen työsuhteeseen valittavista henkilöistä tekee tiedekunnan dekaani.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa  www.supo.fi

Yliopisto noudattaa vastuullisen tutkijanarvioinnin kansallisia suosituksia.


Informaatioteknologian tiedekunta

Jyväskylän yliopiston 2600 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Olemme savuton ja tuoksuton työpaikka. Jyväskylän yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Informaatioteknologian tiedekunta on alallaan Suomen ensimmäinen ja suurin. Tiedekunnan missiona on luoda tiedeperusteisesti yhteiskunnan digitaalista tulevaisuutta. Tutkimuksessa, koulutuksessa ja sidosryhmäyhteistyössä tiedekunta yhdistää kokonaisvaltaisesti teknologian, informaation, organisaatioiden ja liiketoiminnan sekä ihmisen näkökulmat. Vahva yhteistyö yritysten ja yhteiskunnan muiden toimijoiden kanssa perustuu pitkäjänteiselle tutkimukselle. Tiedekunnan tutkimus on järjestynyt neljän toiminta-alueen kautta, jotka ovat laskennallinen tiede, tekniikka, tietojärjestelmätiede ja koulutusteknologia ja kognitiotiede. Tiedekunnassa toimivat perinteisesti luonnontieteellisen ja kauppatieteellisen alan koulutusohjelmat, joiden lisäksi on viime vuosina avattu uusia tekniikan alan koulutusohjelmia. Monitieteisyys toteutuu meillä hyvin konkreettisesti jo tiedekunnan sisällä, jonka lisäksi ympäröivä monialainen yliopisto tarjoaa hedelmällisen maaperän erilaisille tutkimusavauksille ja muulle yhteistyölle.  

Tiedekunta sijaitsee luonnonkauniilla Mattilanniemen kampuksella järven rannalla. Tiedekunnan toiminnasta löydät lisätietoja www-sivuiltamme. Tutustuthan erityisesti tutkimustoimintaamme ja opetussuunnitelmiimme. 

 

Sijainti: Seminaarinkatu 15, Jyväskylä

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä ilman sen lähettämistä rekrytointijärjestelmään. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet tallentanut hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
4-6 väitöskirjatutkijaa, informaatioteknologia
Sijainti
Seminaarinkatu 15 Jyväskylä, Suomi
Julkaistu
2024-09-05
Viimeinen hakupäivä
2024-09-30 23:59 (Europe/Helsinki)
2024-09-30 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
Understanding the Role of Epigenetics in Evolution University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Advancing Sport and Health Sciences with Artificial Intelligence University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Children’s Literacies in Our Hyperconnected World University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Going Nuclear to Save Time University of Jyväskylä 5 min arvioitu lukuaika
...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita