University of Jyväskylä

Yliopistonlehtori, kasvatustiede

2024-08-05 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksessa on haettavana

Yliopistonlehtorin tehtävä, kasvatustieteet 2.1.2025 alkaen toistaiseksi. Yliopistonlehtorin työntekopaikka on Kokkola.

Tehtävät ja edellytykset

Haemme kasvatustieteen yliopistonlehtoria, jolla on asiantuntijuutta tutkimusperustaisen yliopisto-opetuksen kehittämiseen sekä alan vahvaa tutkimusosaamista. Yliopistonlehtorin tehtävänä on vastata osaltaan opettajakoulutusten tutkimusperustaisesta opetuksesta, ohjauksesta ja yhteisöllisestä kehittämisestä, osallistua aktiivisesti tutkinto-ohjelmien opetussuunnitelmatyöhön ja osallistua alansa tutkimustoimintaan sekä sen kehittämiseen. Hakijalle katsotaan eduksi kyvykkyys hallinnollisiin vastuutehtäviin sekä verkostoituminen kansainvälisesti.

Tehtävässä edellytetään soveltuvaa tohtorin tutkintoa, opettajan kelpoisuutta, kykyä antaa korkeatasoista ja laadukasta tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjausta, tutkimusmenetelmien vankkaa osaamista, näyttöjä itsenäisestä tieteellisestä tutkimustyöstä kasvatustieteen alalla, hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, käytännön perehtyneisyyttä tehtävän alaan sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Yliopistonlehtorin tehtävistä, kelpoisuusvaatimuksista ja kielitaidosta määrätään yliopiston johtosäännössä ja kielitaito-ohjeistuksissa. Yliopistonlehtorin tehtävään otettavalta vaaditaan, että hän hallitsee suomen kielen.

Mitä tarjoamme

Laaja-alainen, tutkimusperustainen ja verkostoitunut aikuiskoulutus on Kokkolan yliopistokeskus Chydeniuksen kasvatustieteen yksikön vahvuus. Kasvatustieteen yksikkö kouluttaa asiantuntijoita luokanopettajan, varhaiskasvatuksen ja erityispedagogiikan aloille. Yksikkömme tarjoaa korkeatasoista, tutkimusperustaista kandidaatti- ja maisterikoulutusta ja tuottaa aktiivisesti jatkokoulutusta sekä täydennyskoulutusta. Tutkimustoimintamme on monitieteistä ja kansainvälisesti verkottunutta. Kehitämme opetustamme ja tutkimustamme tiiviissä yhteistyössä kasvatuksen ja koulutuksen eri sidosryhmien kanssa.

Tule osaksi monitieteistä ja monipuolista yhteisöä! Meillä toimit tiiviissä yhteistyössä alan huippututkimuksen ja monitieteisen yliopistoyhteisön kanssa.

Jyväskylän yliopisto on sitoutunut noudattamaan vastuullisen tutkijanarvioinnin kansallisia suosituksia sekä DORA-julistusta

Palkkaus 

Tehtävä asettuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön tehtävien vaativuustasolle 6. Palkkasi on noin 3 900–4 700 euroa kuukaudessa riippuen aiemmasta osaamisestasi ja kokemuksestasi.

Hakeminen 

Sähköiseen hakulomakkeeseen tulee liittää dokumentit (pdf-muodossa ja jokaisen liitetiedoston nimessä on hakijan nimi):

1) Ansioluettelo (CV), joka laaditaan hyvää tieteellistä käytäntöä noudattaen sekä ottaen huomioon mahdollisuuksien mukaan TENK:N ansioluettelomalli 

2) Lyhyt motivaatiokirje

3) Suomen Akatemian ohjeistuksen mukaisesti laadittu luettelo kaikista niistä tieteellisistä tai muista julkaisuista, joilla hakija haluaa osoittaa kelpoisuutensa ja ansionsa tehtävään

4) Valitut julkaisut -tiedosto, jossa on toimivat linkit valittuihin julkaisuihin (enintään 5 julkaisua, jotka on numeroitava julkaisuluettelon mukaisesti).

5) Tutkimusselvitys, lyhyt (1–2 sivua) kirjallinen selostus hakijan tieteellisestä toiminnasta ja siihen liittyvistä ansioista (lisää liitteissä kohtaan "tutkimussuunnitelma")

6) Opetusportfolio, lyhyt (1-2 sivua) kirjallinen selostus pedagogisesta koulutuksesta ja opetusansioista

7) Alan kehittämissuunnitelmat tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen osalta (lisää liitteissä kohtaan ”muu liite”)

Hakemus tulee jättää viimeistään 5.8.2024 sähköisellä hakulomakkeella. Käsittelemme kaikki sähköisen järjestelmän kautta jätetyt hakemukset ja olemme hakijoihin yhteydessä hakuprosessin edetessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat ajalla 5.-19.6.2024

Professori Heidi Harju-Luukkainen, puh. 040 8477 225, heidi.k.harju-luukkainen@jyu.fi 

Yliopistonlehtori Minna Maunula, puh. 040 8054 424, minna.r.h.maunula@jyu.fi 


Kokkolan yliopistokeskus Chydenius

Tieteet kohtaavat Kokkolassa. Kokkolan yliopistokeskus Chydenius on kolmen yliopiston yhteisö, jota hallinnoi Jyväskylän yliopisto. Kampuksella toimivat myös Vaasan yliopisto ja Oulun yliopisto. Yliopistokeskus sijaitsee Kokkolan keskustan tuntumassa kampusalueella.

Aikuiskoulutukseen erikoistuneessa yliopistokeskuksessa tarjotaan maisterin ja tohtorin tutkintoihin johtavaa koulutusta, täydennyskoulutusta ja Jyväskylän yliopiston avoimen yliopiston opintoja. Tutkimus- ja kehittämishankkeet sekä yhteistyö lähialueiden toimijoiden kanssa ovat keskeinen osa toimintaa. Yliopistokeskuksessa työskentelee noin 130 asiantuntijaa. 

Jyväskylän yliopiston 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Olemme savuton ja tuoksuton työpaikka. Jyväskylän yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Puhelin: 014 260 1211
Sähköposti: jy-rekrytointi@jyu.fi
Sijainti: Talonpojankatu 2B, Kokkola

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä ilman sen lähettämistä rekrytointijärjestelmään. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet tallentanut hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Yliopistonlehtori, kasvatustiede
Sijainti
Seminaarinkatu 15 Jyväskylä, Suomi
Etätyö
Kyllä
Julkaistu
2024-06-06
Viimeinen hakupäivä
2024-08-05 23:59 (Europe/Helsinki)
2024-08-05 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
Understanding the Role of Epigenetics in Evolution University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Advancing Sport and Health Sciences with Artificial Intelligence University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Children’s Literacies in Our Hyperconnected World University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Going Nuclear to Save Time University of Jyväskylä 5 min arvioitu lukuaika
...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita