University of Turku

Kaksi robotiikan apulaisprofessoria (tenure track)

2024-05-27 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Turun yliopiston teknillinen tiedekunta etsii joukkoonsa kahta robotiikan apulaisprofessoria (tenure track).

Molemmat tenure track -tehtävät sijoittuvat teknillisen tiedekunnan tietotekniikan laitoksen robotiikan ja autonomisten järjestelmien yksikköön. Yksikön tutkimusryhmät soveltavat robotiikkaa ja tekoälyä erilaisille aloille. Tutkimuksemme keskiössä on kehittää heterogeenisiä useaan tehtävään kykeneviä monirobottijärjestelmiä erilaisiin sovelluksiin teollisuusympäristöissä ja luonnossa. Yksiköllä on merkittävä ulkoinen projektisalkku kansallisella ja kansainvälisellä tasolla.


Etsimämme henkilö

Haemme erittäin motivoituneita robotiikan tutkijoita, joilla on koneoppimisen asiantuntemusta. Esimerkkejä tämän tehtävän kannalta sopivista tutkimusalueista ovat aktiivinen havaitseminen sekä monimutkaisten ja rakentamattomien ympäristöjen ymmärtäminen, vuorovaikutus ympäristön kanssa sekä ihmisen ja koneen välinen vuorovaikutus ja lisätty todellisuus, robottien suunnittelu ja kehittäminen sekä robottioppiminen. Arvostamme kokemusta koneoppimisalgoritmien kehittämisestä ja soveltamisesta reaalimaailman sovelluksiin, esimerkiksi infrastruktuurin tai ympäristön seurantaan, etsintään ja pelastustoimintaan, maa- ja metsätalouteen, valvontaan, rakentamiseen tai logistiikkaan. Käytännön kokemus robottialustoista (ilma-, maa- tai pintarobotiikka) on erityisen toivottavaa toisessa avoinna olevassa tehtävässä, kun taas laajempi koneoppimiseen pohjautuvien ratkaisujen soveltamisosaaminen katsotaan vahvuudeksi toiseen avoinna olevaan tehtävään. Opettaminen on tärkeä osa tehtäviä, joten arvostamme opetuskokemusta ja pedagogisia opintoja.

Arvostamme monipuolisesti hakijoiden ansioita, esimerkiksi laajaa tieteellistä, ammatillista ja yhteiskunnallista verkostoitumista, yhteiskunnallista vaikuttavuutta, liiketoimintaa synnyttäviä innovaatioita, teollisuus- tai yrittäjyyskokemusta ja monialaista yhteistyötä.

Tehtävä täytetään hakijan aiempien näyttöjen perusteella apulaisprofessorin tasoisena määräaikaisena tehtävänä (Assistant tai Associate Professor, tenure track).

  • Apulaisprofessorin (Assistant Professor) tehtävään haetaan potentiaalisia post doc -vaiheen ohittaneita, omatoimisia urapolun alussa olevia tutkijoita ja opettajia, joilla on jo tieteellisiä näyttöjä.
  • Apulaisprofessorin (Associate Professor) tehtävään valittaessa korostuvat kansainväliset tieteelliset näytöt, opetuskokemus ja yhteiskunnallinen vaikuttaminen. Näiden lisäksi arvostamme näyttöä tutkimusrahoituksen hankkimisesta sekä yritysyhteistyöstä.

Tarjoamme

Lue meistä Tervetuloa meille töihin -sivulta, jossa lisää siitä mitä yliopisto tarjoaa työntekijälleen.

Euroopan komissio on myöntänyt Turun yliopistolle oikeuden käyttää erinomaisen työnantajan HR Excellence in Research logoa merkkinä yliopiston sitoutumisesta tutkijoiden aseman ja työolosuhteiden jatkuvaan kehittämiseen Tutkijoiden eurooppalaisen peruskirjan tavoitteiden mukaisesti.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi englanniksi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 27.5.2024, klo 16.00 mennessä.

Ohjeet
 1) Apulaisprofessorin (tenure track) tehtävän ohjeistus hakemisesta ja rekrytoinnista
 2) Tenure track -järjestelmä Turun yliopistossa

Liitäthän kaikki ohjeistuksessa sivulla 2 mainitut liitteet hakemukseesi niille. Hakemuslomakkeella pyydetään myös "Alan kehittämissuunnitelmat tutkimuksen, opetuksen ja yhteiskunnallisen vuorovaikutuksen osalta", huom. tätä liitettä emme tarvitse tässä vaiheessa.

 

Palkkaus ja koeaika

Apulaisprofessorin ja professorin palkka perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmään (YPJ). Täsmällinen palkka määräytyy työsopimusta laadittaessa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävästä antavat professori Tomi Westerlund (tovewe@utu.fi) ja professori Juha Plosila (juplos@utu.fi).

Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa tiedekunnan hallintopäällikkö Sanna Hirvola (sanna.hirvola@utu.fi).


Tietotekniikan laitos

Tietotekniikan laitos kouluttaa digitaalisen yhteiskunnan rakentajia ja tutkijoita. Tutkimuksen ja opetuksen pääteemoja ovat digitalisaatio, koneoppiminen, autonomiset ja älykkäät järjestelmät, kyberturvallisuus ja terveysteknologia.

Teknillinen tiedekunta on Turun yliopiston uusin tiedekunta, joka aloitti toimintansa 1. tammikuuta 2021. Tiedekunnassamme on kolme laitosta: tietotekniikan laitos, bioteknologian laitos sekä kone- ja materiaalitekniikan laitos. Meillä on yli 2000 perus- ja jatkotutkintoa suorittavaa opiskelijaa ja noin 450 työntekijää, joista 50 on professoreita. Tiedekuntamme on kansainvälinen sekä monikulttuurinen ja moninainen työyhteisö.

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Rakennamme kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja panostamme yhteisömme hyvinvointiin. Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä muuttuvassa maailmassa!

Tutustu avoimiin tehtäviimme

HR Excellence in Research Logo

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen aina hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Ohjeet työpaikkahakemuksen jättämiseen

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Kaksi robotiikan apulaisprofessoria (tenure track)
Työnantaja
Sijainti
Vesilinnantie 3 Turku, Suomi
Julkaistu
2024-04-11
Viimeinen hakupäivä
2024-05-27 16:00 (Europe/Helsinki)
2024-05-27 15:00 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
The genetic detectives discovering who we really are University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
From Finland to Antarctica: Tracking Cellular Energy in Birds University of Turku 4 min arvioitu lukuaika
...
Understanding Users to Optimise 3D Experiences Centrum Wiskunde & Informatica (CWI) 5 min arvioitu lukuaika
...
Control Systems: The Key to Our Automated Future? Max Planck Institute for Software Systems (MPI-SWS) 5 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita