University of Turku

Kasvatussosiologian professori

2024-05-13 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa on haettavana kasvatussosiologian professorin toistaiseksi täytettävä tehtävä. Tehtävä sijoittuu kasvatustieteiden laitokselle.

Tehtävänkuvaus

Professori harjoittaa ja ohjaa tieteellistä tutkimustyötä, antaa siihen perustuvaa opetusta ja seuraa tieteen tai taiteen kehitystä sekä osallistuu alallaan yhteiskunnalliseen vuorovaikutukseen ja kansainväliseen yhteistyöhön.

Kasvatussosiologian professorin tehtävänä on harjoittaa kasvatustieteiden laitoksen ja Elinikäisen oppimisen ja koulutuksen tutkimuskeskuksen CELEn profiilin mukaista professuurin alaan liittyvää tutkimustyötä. Professorin edellytetään osallistuvan täydentävän tutkimusrahoituksen hakemiseen, tutkimushankkeiden johtamiseen ja toteuttamiseen sekä kansainväliseen tutkimusyhteistyöhön. Lisäksi professori ohjaa väitöskirjoja ja pro gradu –tutkielmia sekä osallistuu laitoksen opetuksen toteuttamiseen. Tehtäviin kuuluu myös oman alan asiantuntijatehtäviä sekä hallinnollisia tehtäviä.

Etsimämme henkilö

Professorin tehtävään otettavalta edellytetään tohtorin tutkintoa, korkeatasoista tieteellistä pätevyyttä, kokemusta tieteellisen tutkimuksen johtamisesta, kokemusta edustamansa tutkimusalan kansainvälisestä yhteistyöstä sekä kykyä antaa korkeatasoista tutkimukseen perustuvaa opetusta ja ohjata opinnäytteitä. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon tieteelliset julkaisut ja muut tutkimustulokset, joilla on tieteellistä arvoa, opetuskokemus ja pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia, muut opetustoimessa saavutetut ansiot ja opetusnäyte sekä osallistuminen tohtorikoulutukseen. Lisäksi otetaan huomioon hakijan aktiivisuus tiedeyhteisön toiminnassa, menestyminen täydentävän tutkimusrahoituksen hankkimisessa sekä ulkomainen tieteellinen työskentely ja kansainväliset tehtävät.

Valittavalta edellytetään korkeatasoisia tutkimusansioita kasvatussosiologian alueelta, näyttöjä täydentävän tutkimusrahoituksen hankkimisesta ja väitöskirjojen ohjauksesta sekä kokemusta tutkimusryhmien johtamisesta ja kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä.

Tarjoamme

Lue lisää meistä Tervetuloa meille töihin -sivulta, jossa lisää siitä mitä yliopisto tarjoaa työntekijälleen.

Euroopan komissio on myöntänyt Turun yliopistolle oikeuden käyttää erinomaisen työnantajan HR Excellence in Research logoa merkkinä yliopiston sitoutumisesta tutkijoiden aseman ja työolosuhteiden jatkuvaan kehittämiseen Tutkijoiden eurooppalaisen peruskirjan tavoitteiden mukaisesti.

Palkkaus ja koeaika

Professorin palkka määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän (YPJ) mukaisesti. Tehtävän palkkaukseen otetaan kantaa työsopimusta laadittaessa.

Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakuohjeet

Hakemukset tulee jättää viimeistään 13.05.2024 klo 16.00 mennessä yliopiston sähköisellä hakulomakkeella.

Tarkemmat tiedot tehtävän täyttämisestä ja hakemuksen liitteistä on luettavissa tehtäväselosteesta.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja antaa hallintopäällikkö Ulla Kiviaho, sähköposti: ulla.kiviaho@utu.fi.

Kasvatustieteiden laitos

Kasvatustieteiden laitoksella tehdään korkeatasoista, kansainvälisesti orientoitunutta, vapaata ja kriittistä kasvatustieteellistä tutkimusta sekä harjoitetaan siihen perustuvaa opetusta ja tutkijakoulutusta. Laitoksen oppiaineet ovat kasvatustiede, aikuiskasvatustiede ja erityispedagogiikka.
Kasvatustieteiden tiedekunta on arvostettu tutkimus- ja koulutusyhteisö sekä kasvatus- ja koulutusalan vahva verkostovaikuttaja. Tiedekuntaan kuuluu kasvatustieteiden laitos Turussa, opettajankoulutuslaitos Turun ja Rauman kampuksilla sekä Turun ja Rauman normaalikoulut.

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Rakennamme kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja panostamme yhteisömme hyvinvointiin. Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä muuttuvassa maailmassa!

Tutustu avoimiin tehtäviimme

HR Excellence in Research Logo

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen aina hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Ohjeet työpaikkahakemuksen jättämiseen

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Kasvatussosiologian professori
Työnantaja
Sijainti
Assistentinkatu 5 Turku, Suomi
Julkaistu
2024-04-05
Viimeinen hakupäivä
2024-05-13 16:00 (Europe/Helsinki)
2024-05-13 15:00 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
The genetic detectives discovering who we really are University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
From Finland to Antarctica: Tracking Cellular Energy in Birds University of Turku 4 min arvioitu lukuaika
...
Promoting Exercise for Good Health Free University of Bozen - Bolzano 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita