Tampere University

Laboratorioasiantuntija (mikro- ja nanovalmistus)

2023-04-05
Tallenna suosikiksi

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Tampereen yliopisto ja Tampereen ammattikorkeakoulu muodostavat yhdessä Suomen toiseksi suurimman monitieteisen, innostavan ja vaikuttavan tutkimus- ja oppimisyhteisön. Korkeakouluyhteisömme osaamiskärjet ovat tekniikka, terveys ja yhteiskunta. Lue lisää: www.tuni.fi 

Haemme tekniikan ja luonnontieteiden tiedekuntaan laboratorioasiantuntijaa ylläpitämään mikro- ja nanovalmistukseen käytettävän puhdastilan laitteita ja puhdastilainfrastruktuuria.

Tehtävänkuvaus 

Laboratorioasiantuntijan tehtävässä vastaat puolijohdesirujen, fotoniikan ja lääketieteellisen tekniikan valmistukseen käytettävien puhdastilalaitteiden ja puhdastilan ylläpidosta ja huolloista. Olet osana moniosaavaa puhdastilatiimiä ja työskentelet tutkijoiden, laitevalmistajien tai heidän edustajiensa kanssa. Autat myös koko puhdastilaympäristön kehittämisessä sekä muissa tehtävissä mahdollisuuksien mukaan. Tehtävät sijoittuvat Hervannan kampukselle Tekniikan ja luonnontieteiden tiedekunnan laboratoriotiimiin. 

Edellytykset  

Tehtävä edellyttää koulutusta soveltuvalta alalta (opisto- tai korkeakoulututkinto esim. fysiikka/fotoniikka, sähkötekniikka, automaatio) sekä hyvää teknistä soveltamiskykyä ja käytännön kokemusta puhdastila- ja laboratoriotyöskentelystä. Monialainen tekninen osaaminen on tehtävässä eduksi ja aiempi kokemus puhdastilatyöskentelystä ja -laitteista liittyen ohutkalvojen kasvatus-laitteisiin (CVD, e-beam, IBS), syövytyslaitteisiin (RIE, ICP), litografialaitteisiin (UV, NIL, EBL, stepper), tyhjölaitteista ja pumpuista, sähkölaitteista on erittäin toivottavaa. 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii itseohjautuvuutta sekä luovia ongelmanratkaisutaitoja muuttuvassa työympäristössä. Osaat suunnitella ja järjestää työtehtäväsi itsenäisesti sekä kehittää omaa osaamistasi tarpeen mukaan.  

Olet palvelualtis ja sosiaalinen, ja osaat kommunikoida sujuvasti suullisesti ja kirjallisesti sekä suomeksi että englanniksi niin tutkijoiden kuin muiden sidosryhmien kanssa. Sinulla on perustason IT-taidot ja olet tottunut käyttämään erilaisia sähköisiä järjestelmiä. 

Tarjoamme 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja se täytetään sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. Tehtävään sovelletaan työsopimuslain mukaista koeaikaa.

Tehtävän palkkaus määräytyy yliopistojen muun henkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Tehtävän alustava vaativuustaso on MV09-10. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Yliopistojen palkkataulukko.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän sekä mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa työyhteisössä huipputeknologian ja -tutkimuksen parissa. Tampereen yliopisto tarjoaa työntekijöilleen monia etuja, kuten työterveyspalvelut, joustavat työajat, hyvät liikuntamahdollisuudet ja edullisen ruokailun kampuksilla.

Lue lisää Tampereen Yliopistosta työnantajana.

Hakuohjeet 

Jätä hakemuksesi sähköisellä lomakkeella (linkki tämän ilmoituksen alla). Hakuaika tehtävään päättyy keskiviikkona 5.4.2023 klo 23:59.

Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakemuskirje.

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Head of unit, ENS Laboratories and research infrastructures, 

Pekka Savolainen, pekka.savolainen(at)tuni.fi  

 Senior scientist, Jukka Viheriälä, jukka.viheriala(at)tuni.fi  

Hakuaika alkaa: 16.03.2023 13:00 Hakuaika päättyy: 05.04.2023 23:59

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Laboratorioasiantuntija (mikro- ja nanovalmistus)
Työnantaja
Sijainti
Kalevantie 4 Tampere, Suomi
Julkaistu
2023-03-17
Viimeinen hakupäivä
2023-04-05 23:59:59
Työpaikan tyyppi
Tallenna suosikiksi

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

Tampere University is one of the most multidisciplinary universities in Finland. We are building a new model for higher education and research in F...

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
“You Can Think Big Here” Tampere University 4 min arvioitu lukuaika
...
Memristors – The New Electronics Revolution King Abdullah University of Science and Technology (KAUST) 4 min arvioitu lukuaika
...
Shining a Light on Next-Generation Microchips Advanced Research Center for Nanolithography ARCNL 4 min arvioitu lukuaika
...
Solar Fuels: Harnessing Energy From the Sun Dutch Institute for Fundamental Energy Research (DIFFER) 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita