University of Jyväskylä

Väitöskirjatutkija, suoliston mikrobiomi ja lämpösopeutuminen luonnonvaraisissa linnuissa

2024-05-15 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Jyväskylän yliopiston bio- ja ympäristötieteiden laitoksella on haettavana tohtori Suvi Ruuskasen tutkimusryhmässä väitöskirjatutkijan tehtävä. Tutkijatohtori työskentelee ERC:n rahoittamassa hankkeessa, jonka tavoitteena on ymmärtää suolistomikrobiston merkitystä lintujen lämpösopeutumisessa sukupolvien ja lajien sisällä ja välillä. Aloitusajankohta on elokuu 2024 tai sopimuksen mukaan. Katso tarkempi tehtävänkuvaus ja vaatimukset englanninkielisestä hakuilmoituksesta.

Lisätietoja antaa apulaisprofessori Suvi Ruuskanen, suvi.k.ruuskanen@jyu.fi.


Bio- ja ympäristötieteiden laitos

Bio- ja ympäristötieteiden laitoksen tutkimuksen vahvuusalat ovat evoluutiobiologia, luonnonvarojen ja ympäristön tutkimus sekä biologinen nanotiede. Laitoksen Ambiotica-rakennus kuuluu kiinteästi Jyväskylän Yliopiston Ylistönrinteen matemaattis-luonnontieteellisen tutkimuksen kompleksiin, jossa, kemian, fysiikan ja nanotieteiden laboratorioiden lisäksi, sijaitsee laadukkaat ekologian ja ympäristötieteen laboratoriot ja koetilat biologisiin ja kemiallisiin analyyseihin sekä erittäin motivoitunutta laboratoriohenkilökuntaa. LaserLab NSC kuuluu Nanotiedekeskukseen ja tarjoaa kansainvälisesti korkean tason laitteiston tutkimuksen tekemiseen.

Jyväskylän yliopisto on 2500 asiantuntijan ja 14 500 opiskelijan ihmisläheisestä yhteisöstä jokaisen on helppo löytää paikkansa. Meille on tärkeää, että yhteisömme jäsenet voivat hyvin ja heillä on mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä. Kaunis puistokampuksemme sijaitsee Jyväskylän keskustassa. Olemme savuton ja tuoksuton työpaikka. Jyväskylän yliopisto on Keski-Suomen kolmanneksi suurin työnantaja.

Sijainti: Seminaarinkatu 15

Hakulomaketta ei voi tallentaa luonnoksena, sinulla on 6 tuntia aikaa hakemuksen täyttämiseen ennen aikakatkaisua. Lähettämisen jälkeen voit palata muokkaamaan hakemusta sähköpostitse saamasi linkin kautta. Hakemusta voi muokata hakuajan päättymiseen asti.

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Väitöskirjatutkija, suoliston mikrobiomi ja lämpösopeutuminen luonnonvaraisissa linnuissa
Sijainti
Seminaarinkatu 15 Jyväskylä, Suomi
Julkaistu
2024-04-09
Viimeinen hakupäivä
2024-05-15 23:59 (Europe/Helsinki)
2024-05-15 22:59 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The JYU is a nationally and internationally significant research university and an expert on education that focuses on human and natural sciences.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
Understanding the Role of Epigenetics in Evolution University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Advancing Sport and Health Sciences with Artificial Intelligence University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Children’s Literacies in Our Hyperconnected World University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
...
Going Nuclear to Save Time University of Jyväskylä 5 min arvioitu lukuaika
...
Towards a Green and Ethical Future University of Jyväskylä 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita