TÄMÄN TYÖTEHTÄVÄN HAKUAIKA ON PÄÄTTYNYT
Turun yliopisto
Tietojärjestelmätieteen yliopistotutkija
Turun yliopisto
Tutkimuksen ja koulutuksen ohella yliopiston tärkeä tehtävä on tutkimuksen kautta syntyneen uuden tiedon ja osaamisen jakaminen erilaisten palveluiden ja yhteistyöhankkeiden muodossa.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 24 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä tammikuuta 15
Sijainti: Turku, Suomi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Tietojärjestelmätieteen yliopistotutkija

Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan. 

Johtamisen ja yrittäjyyden laitoksella on haettavana

YLIOPISTOTUTKIJAN TYÖSUHDE AJALLE 1.3.2018–31.12.2021

Yliopistotutkijan työsuhde sijoittuu tietojärjestelmätieteen oppiaineeseen johtamisen ja yrittäjyyden laitokselle.

Yliopistotutkijan tehtäviin kuuluu itsenäinen tieteellinen tutkimustyö, johon liittyy tutkimuksen vastuullisia organisointitehtäviä ja tutkimusryhmän johtamiseen liittyviä tehtäviä. Yliopistotutkija harjoittaa ja ohjaa tieteellistä tutkimustyötä ja antaa siihen perustuvaa opetusta. Yliopistotutkijalta edellytetään myös vastuuta tutkimusresurssien käytöstä ja valmiutta vastuuseen oppialasta. Tehtävään kuuluu perus- ja jatko-opetusta sekä yliopistohallintoon liittyviä tehtäviä.

Tässä nimenomaisessa tehtävässä yliopistotutkijan eduksi katsotaan tutkimus tietojohtamisen ja tiedonhallinnan, ja/tai verkostoituneen digitaalisen liiketoiminnan ja/tai Digital Futures -profilaation alueelle sijoittuvista aiheista. Hakijan ansioksi katsotaan näytöt kansainvälisestä tutkimusyhteistyöstä joillakin edellä mainituilla alueilla.

Ylipistotutkija tulee vastaamaan eBEREA -verkoston tutkimus- ja opetusyhteistyöstä ja Global IT-management englanninkielisestä kaksoistutkinto-maisteriohjelmasta Central China Normal Universityn kanssa. Ohjelman teemana ovat erityisesti Business Intelligence ja Knowledge Management. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyvää englanninkielen taito, koska hänen tehtäviin kuuluu kansainvälisten maisteriopiskelijoiden ja tohtorikoulutettavien ohjaaminen. Tehtäviin kuuluu myös tohtorikoulutuksen ja siihen liittyvien seminaarien ja kurssien järjestäminen ja siksi myös osoitettu taito käyttää ja opettaa alan tutkimuksessa käytettäviä tilastollisia monimuuttujamenetelmiä. Kokemus tutkimusryhmän johtamisesta ja tutkimusrahoituksen hankinnasta luetaan eduksi.

Yliopistotutkijan tehtävään otettavalta edellytetään tohtorin tutkintoa ja näyttöjä tieteellisestä tutkimustyöstä sekä tehtävässä vaadittavaa opetustaitoa. Lisäksi edellytetään kykyä johtaa tutkimusryhmää ja hankkia täydentävää tutkimusrahoitusta. Hakijan ansioita arvioitaessa arvostetaan näyttöjä kansainvälisestä yhteistyöstä.

Kelpoisuusvaatimuksista on määrätty Turun yliopiston johtosäännössä.

Yliopistotutkijan tehtäväkohtainen palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutki­mus­henkilöstön vaativuustasokehikon tasolle 5–7, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2865,30–3851,33 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävässä on neljän kuukauden koeaika.

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa professori Jukka Heikkilä puh. 050 581 8361 tai jups(a)utu.fi

Hakemuksiin tulee liittää sähköisessä hakulomakkeessa mainitut liitteet: CV, akateeminen portfolio, julkaisuluettelo, tutkimussuunnitelma ja muut hakijan pätevyyttä ja kelpoisuutta osoittavat asiakirjat. Akateemisen portfolion tulee olla Turun yliopiston ohjeen mukaan laadittu.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 15.1.2018 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä lomakkeella. Linkki järjestelmään on tämän ilmoituksen alussa (Täytä hakemus)

Lue lisää
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan

33 TÄMÄN TYÖNANTAJAN TYÖPAIKAT

Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 07
Geoinformatiikan yliopistonlehtori
 yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.  TURUN YLIOPISTON LUONNONTIETEIDEN JA TEKNIIKAN TIEDEKUNNASSA ON...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 12
Suomen kielen professori/apulaisprofessori (tenure track)
TURUN YLIOPISTON HUMANISTISESSA TIEDEKUNNASSA ON HAETTAVANA SUOMEN KIELEN PROFESSORIN / APULAISPROFESSORIN (TENURE TRACK) TEHTÄVÄ Tehtävän sijoituspaikka on kieli- ja käännöstieteiden laitoksen suomen kielen ja suomalis-ugrilaisen kielentutkimuksen...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy helmikuuta 07
Geoinformatiikan yliopisto-opettaja
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.  TURUN YLIOPISTON LUONNONTIETEIDEN JA TEKNIIKAN TIEDEKUNNASSA ON...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy maaliskuuta 16
Tohtorikoulutettava / Projektitutkija
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.  Turun yliopiston Filosofian, poliittisen historian ja valtio-opin...