Turun yliopisto
Kasvatustieteen ma. yliopisto-opettaja
Turun yliopisto
Tutkimuksen ja koulutuksen ohella yliopiston tärkeä tehtävä on tutkimuksen kautta syntyneen uuden tiedon ja osaamisen jakaminen erilaisten palveluiden ja yhteistyöhankkeiden muodossa.
Vieraile työnantajan sivuilla
TYÖTEHTÄVÄN KUVAUS
Julkaistu: 8 päivää sitten
Viimeinen hakupäivä toukokuuta 14
Sijainti: Turku, Suomi
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan
Mainitse hakiessasi, että löysit tämän työpaikan Academic Positionsista.
JAA TÄMÄ TYÖPAIKKA

Kasvatustieteen ma. yliopisto-opettaja

Turun yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnan opettajankoulutuslaitoksessa on haettavana
Kasvatustieteen määräaikainen yliopisto-opettajan tehtävä ajalle 1.8.2018–31.7.2020

Opettajankoulutuslaitoksessa koulutetaan laaja-alaisesti päteviä ja monipuolisesti ammattitaitoisia opettajia. Opetus perustuu opettajankoulutusta ja opettajuuteen kouluttautumista vahvistavaan tutkimukseen. Laitos toimii kahdella paikkakunnalla kouluttaen opettajia sekä Turussa että Raumalla.

Yliopisto-opettajan tehtävänä on antaa tutkimukseen perustuvaa opetusta. Laaja-alainen perehtyneisyys kasvatustieteeseen, erityisesti perus- ja aineopintojen opetukseen ja tutkimusmenetelmien opettamiseen katsotaan eduksi. Yliopisto-opettajan tehtävänä on osallistua luokanopettajakoulutuksen pääaineen kasvatustieteen opetukseen, ohjata opinnäytteitä ja organisoida ja toteuttaa opetusharjoitteluja yhteistyössä Turun Normaalikoulun kanssa. Lisäksi tehtäväkenttään kuuluu kasvatustieteen opetuksen kehittäminen, opintojen suunnittelu, ohjaus- ja hallintotehtävät sekä yhteiskunnallisen ja alueellisen vaikuttavuuden tehtävät ml. valmius koulutusvientitehtäviin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Yliopisto-opettajan tehtävään valittavalta edellytetään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää opetustaitoa. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon laaja tehtäväalueen osaaminen, pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia ja antaa opetusta monipuolisesti sekä opetusnäyte.

Eduksi katsotaan kokemus edellä mainituista tehtävistä sekä kasvatustieteellisen tutkimuksen ja opetuksen painopistealueiden hyvä tuntemus.

Tehtäväkohtainen palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön vaativuustasojen 4–6 mukaisesti, jolloin tehtäväkohtainen palkanosa on 2.500,06 – 3.374,18 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on enintään 46,3 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta.

Tehtävässä on 6 kuukauden koeaika.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä.

Hakemukset tulee jättää viimeistään 14.5.2018 (klo 23:59) yliopiston sähköisellä hakulomakkeella. Hakemukseen tulee liittää sähköisessä hakulomakkeessa mainitut cv, julkaisuluettelo, akateeminen portfolio sekä muut hakijan pätevyyttä ja kelpoisuutta osoittavat asiakirjat, jotka voivat vaikuttaa tehtävän täyttöön. Akateemista portfoliota koskevat ohjeet löytyvät osoitteesta http://www.utu.fi/fi/Yliopisto/tule-meihin-toihin/Sivut/Akateeminen-portfolio.aspx . Linkki lomakkeeseen löytyy tämän ilmoituksen yläosasta kohdasta ”Täytä hakemus”.

Lisätietoja tehtävästä antaa Opettajankoulutuslaitoksen johtaja Kristiina Heikkilä, kristiina.heikkila@utu.fi, puh. 050 337 6362. Tiedusteluihin eRekry -järjestelmästä ja hakuprosessista vastaa henkilöstöasiantuntija Heli Salakoski, heli.salakoski@utu.fi, 050 438 1492.

Lue lisää
Kirjaudu sisään tai rekisteröidy tallentaaksesi tämän työpaikan

18 TÄMÄN TYÖNANTAJAN TYÖPAIKAT

Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy toukokuuta 15
Yliopistotutkija 1.9.18-31.8.22 väliselle ajalle
Turun yliopiston hoitotieteen laitoksessa on haettavana Stiftelsen Eschnerska Frilasarettet –säätiön  lahjoitusvaroin rahoitettu Yliopistotutkijan tehtävä 1.9.2018-31.8.2022 väliselle ajalle  Yliopistotutkijan tehtävänä on nostaa Hoitotieteen laitoksen...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy huhtikuuta 30
Biostatistikko
Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, hammaslääketieteen laitoksessa on haettavana Biostatistikon määräaikainen työsopimussuhteinen tehtävä ajalle 1.5.2018-28.2.2019. Tehtävän hakuaikaa on jatkettu. Tehtävää aikaisemmin hakeneet huomioidaan...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy toukokuuta 06
Kaksi projektityöntekijän määräaikaista työsopimussuhteista tehtävää
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan.  Turun yliopiston lääketieteellisessä tiedekunnassa, kliinisessä...
Turun yliopisto
Turun yliopisto
Sijainti: Turku, Suomi | Hakuaika päättyy toukokuuta 13
Oikeustieteen tutkijatohtori (enintään 4 tehtävää)
Turun yliopisto on maailmanluokan monialainen tutkimusyliopisto, joka tarjoaa haasteellisia työtehtäviä ja ainutlaatuisen näköalapaikan suomalaiseen ja kansainväliseen tiede- ja koulutusmaailmaan. OIKEUSTIETEELLISESSÄ TIEDEKUNNASSA ON HAETTAVANA enintään neljä (4)...