University of Turku

Kliinisen farmakologian yliopisto-opettajan tai kliinisen opettajan määräaikainen tehtävä

2024-10-07 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Lääketieteellisen tiedekunnan biolääketieteen laitoksessa on haettavana kliinisen farmakologian yliopisto-opettajan/kliinisen opettajan tehtävä 3 vuoden määräajaksi. Tehtävä alkaa 1.1.2025 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävänkuvaus

Kliinisen farmakologian opettajana tehtäviisi kuuluu perustutkintotasoisen opetuksen suunnittelu, järjestäminen ja kehittäminen, opintojaksojen vastuuhenkilönä toimiminen ja opettaminen tiedekunnan koulutusohjelmissa, erityisesti suomenkielisissä lääketieteen ja hammaslääketieteen sekä biolääketieteen ja lääkekehityksen tutkinto-ohjelmissa ja englanninkielisessä Master’s Degree Programme in Drug Discovery and Development –ohjelmassa. Opettajan tehtävänä on osallistua laaja-alaisesti opetukseen sekä lähiopetuksessa, että hyödyntäen uusia oppimisteknologioita. Tehtävään kuuluu myös opinnäytetöiden ohjausta sekä omaa tieteellistä tutkimusta ja siihen liittyvää jatkokoulutusta. Tehtävään sisältyvän opetuksen painoalueita ovat kliininen farmakologia, farmakokinetiikka ja kliininen lääketutkimus. Tehtävään voi kuulua myös muita mahdollisia tiedekunnan ja laitoksen tehtäviä (esimerkiksi jäsenyydet laitoksen, tiedekunnan tai yliopiston valmistelevissa työryhmissä) sekä yksiköiden sisäisiä vastuutehtäviä.


Etsimämme henkilö

Etsimämme henkilö

Tehtävään otettavalta edellytetään tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa ja hyvää opetustaitoa. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan huomioon laaja tehtäväalueen osaaminen, pedagoginen koulutus, taito tuottaa oppimateriaalia ja antaa opetusta monipuolisesti sekä opetusnäyte (ks. Turun yliopiston johtosäätö 36 §). Kliinisen opettajan tehtävään otettavalta edellytetään lääketieteen lisensiaatin tutkintoa ja eduksi katsotaan kliinisen farmakologian ja lääkehoidon erikoislääkärin tutkinto tai erikoistumisopinnot alalle.

Hakijan eduksi katsotaan kliiniseen farmakologiaan, farmakokinetiikkaan ja/tai kliiniseen lääketutkimukseen liittyvä tutkimus- ja opetuskokemus sekä yliopistopedagogiikan opinnot ja käytännön kokemus uusista opetusteknologioista. Myös perehtyneisyys toksikologiaan katsotaan eduksi.

Arvostamme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössämme. Kannustammekin päteviä hakijoita taustasta riippumatta hakemaan avoimia tehtäviämme.


Tarjoamme

Tarjoamme sinulle vastuullisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittää ammattiosaamistasi monipuolisessa toimintaympäristössä. Saat tueksi työhösi ammattitaitoisen ja innostavan tiimin. Huolehdimme työhyvinvoinnistasi ja arkesi toimivuudesta mm. joustavien työaikojen sekä hyvinvointipalvelujemme avulla. 

Lue lisää meistä Tervetuloa meille töihin -sivulta, jossa lisää siitä mitä yliopisto tarjoaa työntekijälleen.

Euroopan komissio on myöntänyt Turun yliopistolle oikeuden käyttää erinomaisen työnantajan HR Excellence in Research logoa merkkinä yliopiston sitoutumisesta tutkijoiden aseman ja työolosuhteiden jatkuvaan kehittämiseen Tutkijoiden eurooppalaisen peruskirjan tavoitteiden mukaisesti.

Palkkaus ja koeaika

Palkkaus määräytyy yliopistojen opetus- ja tutkimushenkilöstön palkkausjärjestelmän mukaisesti. Yliopisto-opettajan tehtävän vaativuustaso on 4 – 6. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa. Palkka on tyypillisesti aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävän alussa noin 3000 – 4300 euroa kuukaudessa.

Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakuohjeet

Jätäthän hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 2.10.2024, klo 16.00 mennessä.

Hakijoiden on liitettävä hakemukseensa:

Lisätietoja antaa

Lisätietoja tehtävän sisällöstä antaa apulaisprofessori Aleksi Tornio, aleksi.tornio(at)utu.fi

Rekrytointiprosessin osalta kysymyksiin vastaa HR-asiantuntija Kristiina Nuutila, kristiina.nuutila(a)utu.fi, 0503135224.


Biolääketieteen laitos

Biolääketieteen laitoksessa on kolme tutkimuksen yksikköä: infektiot ja immuniteetti, integratiivinen fysiologia ja farmakologia, sekä syöpätutkimus. Laitoksellamme tutkimus käsittää sekä biolääketieteellistä perustutkimusta että translationaalista tutkimusta, ja yksikköjako heijastaa tutkimuksemme painopistealueita. 

Lääketieteellinen tiedekunta on korkeatasoinen, kansainvälinen ja innovatiivinen biolääketieteen, kliinisen lääketieteen, hammaslääketieteen sekä terveys- ja hoitotieteiden tutkimus- ja koulutusorganisaatio sekä merkittävä yhteiskunnallinen vaikuttaja terveyden edistämisen, sairauksien synnyn, diagnostiikan ja hoidon tutkimuksessa sekä terveysalan palvelu- ja koulutusjärjestelmän kehittämisessä. Tiedekunnassa annetaan tutkimukseen perustuvaa monialaista peruskoulutusta koulutusohjelmissa, joissa koulutetaan monipuolisesti ja kriittisesti ajattelevia asiantuntijoita. Tutkimus on monialaista ja sen tuloksena syntyy uutta tietoa, jonka päämääränä on väestön terveyden edistäminen ja potilaiden parempi hoito.

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Rakennamme kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja panostamme yhteisömme hyvinvointiin. Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä muuttuvassa maailmassa!

Tutustu avoimiin tehtäviimme

HR Excellence in Research Logo

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen aina hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Ohjeet työpaikkahakemuksen jättämiseen

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
Kliinisen farmakologian yliopisto-opettajan tai kliinisen opettajan määräaikainen tehtävä
Työnantaja
Sijainti
Kiinamyllynkatu 10 Turku, Suomi
Julkaistu
2024-09-16
Viimeinen hakupäivä
2024-10-07 16:00 (Europe/Helsinki)
2024-10-07 15:00 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
The genetic detectives discovering who we really are University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
From Finland to Antarctica: Tracking Cellular Energy in Birds University of Turku 4 min arvioitu lukuaika
...
3D Printing for Better Healthcare Medical University of Vienna 4 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita