University of Turku

1-2 tutkijatohtoria, väitöskirjatutkijaa tai projektitutkijaa terveysteknologian alalta

2024-08-08 (Europe/Helsinki)
Tallenna työpaikka

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

 

Turun yliopiston Teknillisen tiedekunnan Tietotekniikan laitos etsii 1-2 määräaikaista tutkijatohtoria, väitöskirjatutkijaa tai projektitutkijaa terveysteknologian alalta. Työ on kokopäiväistä, mutta myös osa-aikainen työ on sovittavissa. Tehtävät ovat määräaikaisia, alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja päättyvät 30.9.2027.  

Tehtävät liittyvät Euroopan Innovaationeuvosto EIC:n Pathfinder-instrumentista rahoittamaan STIMULUS (Speckle Technology and Digital Biomarkers of Microvascular Function for Monitoring Cardiovascular Diseases) -hankkeeseen. Hankkeessa kehitämme uusia instrumentteja, joilla voidaan arvioida verenpainetautiin, krooniseen munuaissairauteen ja sydämen vajaatoimintaan liittyviä haitallisia muutoksia mikroverenkierrossa, jotta sydän- ja verisuonitaudit voidaan havaita varhaisemmassa vaiheessa (yli 60 miljoonaa ihmistä EU:ssa kärsii niistä). Instrumentit kehitetään ja validoidaan kliinisissä tutkimuksissa. Yhdistämme kaksi innovatiivista menetelmää uudenlaiseksi innovaatioksi, 3D Speckle -kudosseurannaksi.  

Turun yliopisto koordinoi hanketta ja vastaa biosignaalien analysointiin ja uusien digitaalisten biomarkkereiden erottamiseen keskittyvästä työpaketista. Tutkijatohtorina tai väitöskirjatutkijana/projektitutkijana olet osa Turun yliopiston innovatiivista terveysteknologian tutkimusryhmää sekä Alankomaiden, Tanskan, Ranskan ja Saksan johtavien tutkimuslaitosten muodostamaa konsortiota. 

Me tarjoamme  

Pääset kehittämään uusia innovatiivisia lääketieteellisiä instrumentteja, uusia algoritmeja ja koneoppimisratkaisuja sekä osallistumaan kliinisiin tutkimuksiin. Olet osa monitieteistä tutkimusryhmää, joka tekee sekä kliinistä yhteistyötä sairaaloiden kanssa että kansainvälistä yhteistyötä. Sinulla on mahdollisuus toteuttaa omia ideoitasi, osallistua muihin tutkimusryhmän hankkeisiin, tehdä kansainvälisiä tutkimusvierailuja ja saat hyvät mahdollisuudet edetä urallasi.  


Etsimämme henkilö

Kokemuksesi ja tavoitteesi  

Odotamme hakijoilta mielellään tekniikan tai teknillisen fysiikan taustakoulutusta, innostusta kehittää ratkaisuja terveydenhuollon parantamiseksi sekä osaamista yhdestä tai useammasta seuraavista: 

  • lääketieteellinen instrumentointi   
  • prototyyppien kehittäminen    
  • sulautettu ohjelmointi  
  • Python-ohjelmointitaidot  
  • tutkimuskokemus  

Arvostamme aitoa kiinnostusta uusien innovatiivisten terveydenhuoltoratkaisujen kehittämiseksi sekä motivoituneisuutta ja halua oppia, ja kannustamme eritasoisia henkilöitä hakemaan. Korkea motivaatio, halu oppia ja aito pyrkimys edetä urallasi ovat parhaat valttisi menestyä rekrytoinnissa.  

Kelpoisuusvaatimukset

Tehtävien kelpoisuusvaatimuksista on säädetty Turun yliopiston johtosäännössä: https://www.utu.fi/fi/yliopisto/organisaatio  

Tutkijatohtorin tehtävään otettavalta edellytetään tohtorintutkintoa ja kykyä itsenäiseen tieteelliseen työhön sekä tehtävässä tarvittavaa opetustaitoa.   

Projektitutkijan tehtävään otettavalta edellytetään ylempää korkeakoulututkintoa, jonka tulee olla suoritettuna hakuajan päättymiseen mennessä. Hakijan ansioita arvioitaessa otetaan erityisesti huomioon tehtäväalueen osaaminen ja käytännöllinen perehtyneisyys tehtäväalaan. 

Väitöskirjatutkijan tehtävään otettavalta vaaditaan tohtoritutkinnon opiskeluoikeutta Turun yliopistossa. Lisäksi edellytetään korkeakoulututkinnon suorittamisen yhteydessä tai muutoin osoitettua kykyä jatko-opintoihin ja tohtorin tutkinnon suorittamiseen tutkimussuunnitelman mukaisesti. 

 

Palkkaus ja koeaika

Palkkaus määräytyy yliopistojen palkkausjärjestelmän opetus- ja tutkimushenkilöstön mukaan. Tutkijatohtorin aloituspalkka on arviolta 3500–3700 euroa/kk ja väitöskirjatutkijan/projektitutkijan noin 2400–2600 euroa/kk, riippuen aiemmasta kokemuksesta ja osaamisesta. Palkka määritellään työsopimusta laadittaessa. 

Tehtävissä on kuuden (6) kuukauden koeaika.  

 

Hakuohjeet

Hakemus tulee jättää viimeistään torstaina 8.8.2024 (kello 16.00) yliopiston sähköisessä rekrytointijärjestelmässä. Työpaikkailmoitus on luettavissa osoitteessa: Avoimet tehtävät Turun yliopistossa | Turun yliopisto (utu.fi) 

Linkki järjestelmään on ilmoituksen alussa kohdassa (”Hae tähän työpaikkaan”).  

Hakemukseen tulee liittää mukaan:  

  • ansioluettelo, jossa on kaikki hakemuksen kannalta merkityksellisiksi katsomasi tiedot  
  • tutkintotodistukset  
  • julkaisuluettelo  
  • lyhyt saatekirje, jossa kerrot kiinnostuksen kohteistasi ja motivaatiostasi  

Lisätietoa tehtävästä antaa apulaisprofessori Matti Kaisti (mkaist@utu.fi). Lisätietoa hakemusprosessiin liittyen antaa henkilöstöasiantuntija Nina Reini (nina.reini@utu.fi). 


Tietotekniikan laitos

Tietotekniikan laitos kouluttaa digitaalisen yhteiskunnan rakentajia ja tutkijoita. Tutkimuksen ja opetuksen pääteemoja ovat digitalisaatio, koneoppiminen, autonomiset ja älykkäät järjestelmät, kyberturvallisuus ja terveysteknologia.

Teknillinen tiedekunta on Turun yliopiston uusin tiedekunta, joka aloitti toimintansa 1. tammikuuta 2021. Tiedekunnassamme on kolme laitosta: tietotekniikan laitos, bioteknologian laitos sekä kone- ja materiaalitekniikan laitos. Meillä on yli 2000 perus- ja jatkotutkintoa suorittavaa opiskelijaa ja noin 400 työntekijää, joista 50 on professoreita. Tiedekuntamme on kansainvälinen sekä monikulttuurinen ja moninainen työyhteisö.

Turun yliopisto on 25 000 opiskelijan ja työntekijän innostava ja kansainvälinen akateeminen yhteisö. Rakennamme kestävää tulevaisuutta monitieteisellä tutkimuksella, koulutuksella ja yhteistyöllä. Tarjoamme mielenkiintoisia urapolkuja, kannustamme jatkuvaan oppimiseen ja panostamme yhteisömme hyvinvointiin. Tule meille tekemään työtä, jolla on merkitystä muuttuvassa maailmassa!

Tutustu avoimiin tehtäviimme

HR Excellence in Research Logo

Tietoa hakijalle

Hakulomaketta ei voi tallentaa keskeneräisenä. Voit kuitenkin palata muokkaamaan ja täydentämään hakemustasi sen lähettämisen jälkeen aina hakuajan päättymiseen saakka. Saat linkin hakemuksesi muokkaamista varten sähköpostiisi, kun olet jättänyt hakemuksesi järjestelmään.

Sinulla on 6 tuntia aikaa työhakemuksesi täyttämiseen ennen aikakatkaisua.

Ohjeet työpaikkahakemuksen jättämiseen

Lisätietoa työpaikasta

Otsikko
1-2 tutkijatohtoria, väitöskirjatutkijaa tai projektitutkijaa terveysteknologian alalta
Työnantaja
Sijainti
Vesilinnantie 5 Turku, Suomi
Julkaistu
2024-06-17
Viimeinen hakupäivä
2024-08-08 16:00 (Europe/Helsinki)
2024-08-08 15:00 (CET)
Työpaikan tyyppi
Tallenna työpaikka

Lisää työpaikkoja tältä työnantajalta

Tietoja työnantajasta

The University of Turku has a unique, creative and inspirational work environment. Here you will work with top experts, pedagogues and researchers.

Käy työnantajan sivulla

Kiinnostavia artikkeleita

...
The genetic detectives discovering who we really are University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
Deciphering the Gut’s Clues to Our Health University of Turku 5 min arvioitu lukuaika
...
From Finland to Antarctica: Tracking Cellular Energy in Birds University of Turku 4 min arvioitu lukuaika
...
Control Systems: The Key to Our Automated Future? Max Planck Institute for Software Systems (MPI-SWS) 5 min arvioitu lukuaika
Lisää artikkeleita